2006. május 15-én léptem be az InnerLightba, és lettem fogyasztója a SuperGreensnek.
Velem egy idõben a kisfiam, aki augusztusban lesz 3 éves, elkezdtük inni ezt a csodálatos terméket. Mióta a pici megszületett, elég sok problémával kerültem szembe, ami a testi egészségemet rombolta. Általában minden anyuka megtapasztalja az izületi változásokat a szülés után, ez velem is így történt. Régebben is volt problémám az ekcémával, ez is fokozottan jelentkezett. A kilókkal is küzdök, ez régen nem jelentett problémát, ha egy kicsit odafigyeltem le tudtam adni a fölösleget. Ez ma már nem mûködött, akár mit csinálhattam. Hónapok óta jártam a torokfájásommal az orvosomhoz, hétrõl hétre új gyógyszerekkel bombázta a szervezetemet, mindhiába. Ahogy abbahagytam a gyógyszer szedését, két nap múlva újra fájt.
Itt lépett be az életembe a SuperGreens, és minden megváltozott.


Két-három napi fogyasztás után úgy éreztem magam, mintha egy úthenger ment volna át rajtam. Az ízületeimben pokoli izomlázat éreztem, az ekcémám rettenetesen viszketett, és csúnyán láthatóvá vált. A torkom sokkal jobban elkezdett fájni, alig tudtam nyelni. Ezen kívül még náthás is lettem. Eltelt még két-három nap ezekkel a fokozott szenvedésekkel, és mintha elvágták volna: minden megszûnt. Május 29-én a mérlegre ráálltam, és az két kilóval kevesebbet mutatott.
De ez még mind semmi, ahhoz képest, ami a kisfiammal történt. Azt hiszem, minden anyának a gyermeke egészsége és fejlõdése a legfontosabb. Mióta bölcsibe jár, állandóan a doktor nénihez járunk, mert folyton elkap valami bacilust, és a fülével is elég sok problémánk volt. Ami viszont nagyon aggasztott, hogy utál enni.
Õ is elkezdte inni a SuperGreenst, amit õ napocskának hív, és jelentkeztek a „tünetek”: Elõször náthás lett, kiütések voltak a popsiján, folyt a füle. Pár nap múlva azt vettem észre, hogy eltûntek ezek a problémák, és sokkal nyugodtabb lett: éjszaka fel sem ébredt, nem mászkálta körbe az ágyat, és vidáman ébredt fel.
Ami nagyon megdöbbentett engem és a bölcsiben a dadusokat, akik állandóan panaszkodtak, hogy csak turkál az ennivalóban Martin, az az volt, hogy még repetát is kért az ebédbõl. Ez az állapot azóta is tart.
Ajánlom az aggódó anyukák figyelmébe, hogy a gyermekük ne legyen a statisztika része, és sokáig és egészségesen éljék le az életüket. Most újult erõvel és energiával látok neki a céljaim elérésének, amiben az elsõ szempont, hogy másokat is hozzásegítsek ahhoz, hogy ilyen csodálatos dolgokról számolhassanak be.
Köszönöm ezt a pozitív élményt és lehetõséget azoknak, akik lehetõvé tették számomra és a kisfiam számára, hogy megismerkedjünk a SuperGreensszel, és egészségesen élhessünk tovább.

Tóth Ágnes és Borbély Martinka


Designed and hosted by PortDesign.