2006 július elején I-es típusú (inzulinfüggõ) cukorbetegséget állapítottak meg nálam. A vércukorszintem nagyon magas volt: 22 felett (a normális 4-6 között van), így azonnal el kellett kezdenem az inzulininjekciózást, napi háromszor.
Számomra teljesen elfogadhatatlan volt, hogy ezután így kell élnem, állandó „beszabályozottságban” és injekciókkal! Megpróbáltam más megoldást keresni a problémára, és szerencsére egy ismerõsöm révén hamar rátaláltam az InnerLightra. Rögtön elkezdtem inni a SuperGreenst, valamint enni a Szuperszóját és a Króm/vanádiumot. Közben az étkezésemet is igyekeztem eltolni a lúgosító hatású ételek irányába: több zöldség, kevesebb hús, tejtermék stb. Azelõtt is sportoltam, de most még többet, illetve rendszeresebben mozgok, sportolok.
Az eredmény: miután fokozatosan csökkenteni tudtam a napi inzulinmennyiségét, 2 hónap után teljesen abbahagytam az injekciók adását!!! A vércukrom normális tartományban van, néha picit magasabb, de így sem rosszabb, mint egy inzulinnal élõ cukorbetegnek.
A orvosom elõször még próbált lebeszélni az injekciózás abbahagyásáról, majd a napi három helyett kettõt javasolt, de legutóbb – látva a vércukorértékeket – már fel sem vetõdött benne, hogy újra kellene inzulint adnom. Sõt, kezd érdeklõdni a „módszerem” iránt, és meg kellett adnom neki az InnerLight honlap címét!

Egyéb mellékhatások: több az energiám, kevesebb alvásra van szükségem.
Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben!

Bodnár András (orvos)


Designed and hosted by PortDesign.