Május végén kezdtem el inni a SuperGreenst. Elõrebocsátom, hogy kb. 2 éve alapvetõen egészséges életmódot folytatok: sportolok, jógázom, zöldség- és gabona alapú étrenden élek, nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, és pozitívan gondolkozom. Ennek ellenére volt egy-két kisebb problémám. Összességében túl nagy változást nem vártam a terméktõl, csak még többet akartam tenni az egészségemért.

Az elsõ 3-4 napban iszonyúan szédültem, és állandóan álmos voltam. De nem adtam fel, tudtam, hogy ez csak a méregtelenítés jele. Néhány nap múlva a fáradtság átcsapott a másik végletbe, este alig bírtam aludni, és reggel is már hajnalban „kukorékoltam”. Végül beállt a rend, ma már addig vagyok fönt, ameddig én akarok, és ameddig a teendõim megkövetelik; reggel korán kelek, mert csak akkor tudok jógázni, és mindig friss vagyok. 3 gyermeket nevelek egyedül, mellettük dolgozom, és mindeközben építkezünk, néhány nap múlva költözünk, tehát minden a feje tetején áll. Én azonban bírom a gyûrõdést, tele vagyok energiával, élvezem a feladataimat. Az életmódváltásom óta (két éve a párom súlyos betegsége miatt tértünk át erre) most érzem magam IGAZÁN JÓL!

És most arról az egy-két kisebb problémámról: Férjem halála óta állandósult a jobb szememen egy idegrángás, remegés. Ideggyógyász szerint erre nincs gyógymód, maximum nyugtató, valahol ki kellett jönnie a feszültségnek. Én viszont nyugtatót elvbõl nem szedek, így egy idõ után megszoktam. Valamelyik nap vettem észre, hogy mintha elfújták volna, ez teljesen megszûnt. Azóta figyelem magamat, és tényleg nem remeg már.

A másik, hogy kb. 20 éve állandó visszatérõ nõgyógyászati problémáim voltak, kb. 3-4 havonta kellemetlen gyulladás, viszketés, folyás, melyet mindig egy kezelés követett. Utána 1 hónapig jó volt, aztán kezdõdött minden elölrõl. Nõgyógyászom szerint ilyen alkat vagyok, a hüvely pH-értéke vonzza be a baktériumokat. És képzeljétek el, ez a pH--érték valószínûleg megváltozott, mert két és fél hónapja még a nyoma sincs a problémámnak!!! Talán ez a legnagyobb sikerem. Aki nõ, és volt már ilyen problémája, az tudja, hogy ez mit jelent…

Végül két hete részt vettem egy igen kemény edzõtáborban. Mindig is sportoltam, de ilyen komolyan már vagy jó 20 éve nem edzettem. 10 hónapja, 41 évesen kezdtem harcmûvészetet ûzni, és a nyári edzõtáborban én is részt vettem. Nagyon kemény volt: napi 2x3 óra edzés. Csak egy gyakorlat a sok közül: napi 400 fekvõtámaszt csináltunk. És NEM VOLT IZOMLÁZAM!!! Persze éreztem, hogy dolgoztam, de nem volt az a bénító izomláz, ami az elsõ néhány napban mindenkit elér egy ilyen terhelésnél. Szóval, csodálatos ez a termék. A bõröm is megszépült, egyenesen fiatalít a SuperGreens. Aki még nem próbálta ki, tegye meg, meg fog lepõdni, hogy mire képes ez a termék. Ráadásul még a jóléthez is hozzásegíthet. Én ezzel az üzlettel fogom megvalósítani az álmaimat. Köszönöm az InnerLightnak és Bolla Mártinak, hogy megismertette velem ezt a remek lehetõséget.

Szunainé Glatz Henriette


Designed and hosted by PortDesign.