Rengeteg dolog megváltozott az életemben, mióta iszom az InnerLight készítményeit.
Az energiaszintem megemelkedett, kevesebb alvással beérem, a koncentrációképességem javult, ezért sokkal többet és hatékonyabban tudok dolgozni. Nappal pörgök, éjjel viszont borzasztó mélyen és pihentetõen alszom… Változó, de a korábbi 8-9 óra helyett 6-7 óra alvás is elég ahhoz, hogy teljesen kipihentnek érezzem magam. Ha szükséges, több napon át bírom a napi 5 órát is, sõt akár az éjszakázást is (egész éjjel fent lenni), és a testem nem akad ki, hanem folyamatosan magas szinten teljesít.

Korábban nem tudtam inni. Max. napi 1 liter ment le a melegebb nyári napokon is, de abban benne volt már a leves és az összes többi étel nedvességtartalma együttvéve. Most könnyedén elfogy naponta akár 2-3 liter is. Egyszerûen megtanultam különbséget tenni éhség és szomjúság közt, és kívánom az innivalót.
Szénsavmentes ásványvizet iszom az InnerLight SuperGreens porral és lúgosítóval. Reggel ezzel kezdem a napot, ilyenkor szokott elfogyni az elsõ liter. Aztán a napom alakulásának megfelelõen a többi. Akár 3 liter is.

Sokkal jobban kívánom a zöldségeket. Érdekes, mert hiába voltam eddig is vegetáriánus, nem nagyon szerettem a zöldségeket (így az igazán nehéz vegának lenni! :))
Korábban voltak „chips-rohamaim”, pláne, ha esténként dolgoztam. Kívántam, hogy ropogtassak valamit. Mást ugye nem nagyon lehet: chips, ropi, keksz. Most kimegyek a konyhába, megpucolok 3 répát, feldarabolom, és azt ropogtatom.
Nem eszem annyi édességet (túlzottan sokat eddig sem ettem, de most aztán meg pláne csökkent a nassolt mennyiség)…

Az elsõ hónap alatt fogytam kb. 2-3 kg-t. Ezt onnan vettem észre, hogy az egyik kedvenc fehér nadrágom lötyögött rajtam. Aztán egy másik is. Utána ráálltam a mérlegre. :) 45 kg-ot mutatott. Nem terveztem a fogyást, de szépen elkezdett lejönni rólam a felesleges zsír és a narancsbõr is (bármilyen furcsa, sajnos egy vékony lány is lehet narancsbõrös).
A pocakom elkezdett hasonlítani a korábbi sportolásaimnak köszönhetõ lapos hasamhoz, ami egy nõnél kockahas kategóriában /komolyabb body building nélkül/ elérhetõ. Terhességem alatt nagyon megnõtt a hasam, az utolsó három hétben meg is repedt, és mivel a bõröm emiatt nagyon kinyúlt, ezért nem is tudta visszanyerni eredeti állagát. Ez is kezdett elmúlni. Még mindig ráncosodik ugyan, de már nem annyira, illetve amennyire ezek mellett a „ráncok” mellett látható a „kockahas”, annyira látszik is.

A hajam nem törik (derékig ér!), a körmöm is rengeteget erõsödött (pedig eddig se volt gyenge…).
Ami nõknél még fontos tényezõ: a menstruációs görcseim elmúltak, a ciklus lefolyása könnyebb, gyorsabb lett, kevesebb és világosabb vérrel, alvadások nélkül. Régebben azt hittem, az a normális, ami korábban volt: sötét színû és rengeteg. Ehhez képest most világos és a mennyisége is jelentõsen csökkent. A kedélyállapotomon pedig egyáltalán nem érezhetõ semmi sem elõtte, sem közben: mintha meg se lenne…

A bõröm is szebb lett. Furcsa, mert nem azt érzem, hogy a bõröm lett szebb, hanem a kinézetem. Fiatalabbnak és szebbnek érzem magam, és erre folyamatos megerõsítést kapok másoktól is. Pár embertõl már azt is hallottam, hogy akár 5-6 évet is letagadhatok a valódi koromból.
A bõröm állaga is megváltozott. Talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy „tömörebb” lett. Eddig sem voltam szétfolyva, de most sokkal teltebb, de ugyanakkor rugalmasabb és selymesebb lett a bõröm. Ez a karomtól a melleimen át a combomig mindenhol tapasztalható. Ráadásul a melleim mérete és állaga is megváltozott – egy kicsit nagyobbak és keményebbek is lettek.

Nekem korábban sem voltak betegségeim, bajaim. Sosem voltam túlsúlyos vagy cukorbeteg, nem volt magas a vérnyomásom (inkább ellenkezõleg, de ez sosem jelentett számomra problémát), a koleszterinszintemet sosem mérettem meg. Nem kínoztak ízületi gyulladások. Tudomásom szerint nem voltam candidás, nem voltak fertõzéseim. Tehát eddig sem voltam rossz állapotban. Amiben viszont biztos vagyok, hogy már nem is fogok találkozni ezekkel a tünetekkel, hiszen egy egészséges egyensúlyban tartott test nem betegszik meg.
Azt kívánom, Ön is tapasztalja meg ezt az állapotot, és érezze magát legalább olyan jól a bõrében, mint én.

Szeretettel: Farkas Kata


Designed and hosted by PortDesign.