Miután évek óta rendszeres szedek vitamint, és alapvetõen teljesen jó egészségi állapotban vagyok, így nem vártam sok változást a SuperGreenstõl.
Mindig tudtam, hogy nem fogyasztok elegendõ folyadékot, de nem gondoltam, hogy ennyire ki van „száradva” a testem.
Amikor elkezdtem a méregtelenítést, és ittam a napi 3 literemet, úgy éreztem, mintha egy kiszáradt szivacs lennék, számomra elképzelhetetlen mennyiséget kívántam folyadékból. A hatása nem is maradt el. Bõröm simább és selymesebb lett, ezt a kozmetikusom is észrevette. Megjegyezte, hogy sokkal kevesebb krémet kell használnia, mint bármikor máskor, sõt a bõrömön is sokkal kevesebb tisztítani való volt.
A második szülésem után rajtam maradt 5-6 kg, ami a hasamon és a combomon maradt, és nem igazán tudtam megszabadulni tõle.
Az elmúlt 2 hónapban átalakult a testem, anélkül hogy edzenék, és ezek a feleslegek eltûntek.
A „nehéz napok”, többé már nem nehezek, szinte észrevétlenül toppannak be. Bár mióta szültem, azóta nem szoktam görcsölni, de a hasam hatalmas lett, és idõnként belehasított egy-egy éles fájdalom.
Ez mára teljesen megszûnt, gyakorlatilag már az elsõ adag elfogyasztása után.

Nagyobbik lányom sikere:

Ami talán az én sikereimnél fontosabb, az a nagyobbik lányom sikere.
Õ most lesz 5 éves, és 10 hónapos kora óta folyamatosan nagyon intenzív bõrszárazsága és ekcémája van. Kiderült, hogy tojás-érzékeny, és bizonyos állatok érintése és az erõs nap is allergiás reakciót okozott a bõrén.
Sikerült vele megbeszélni, hogy miután királylány, õ is inni fogja a „sárkányitalt” (SuperGreens).
Az elsõ idõszakban nagyon kijöttek a kiütései. Az agyag (ugyancsak InnerLight termék), pár perc alatt megnyugtatta a gyulladt bõrét, így elviselhetõvé téve ezeket a napokat.
A 3. hét után érezhetõ volt a különbség. Az addig nagyon száraz, érdes bõre sokkal kellemesebb tapintásúvá vált.
Az 5. hét után vendégségben voltunk, és mint utólag kiderült 5 muffint (tojással készült sütit) sikerült elfogyasztania, és csodával határos módon nem jött elõ az ekcémája.
Ez történelmi pillanat volt az életünkben, hiszen nagyon rossz nézni, ahogy egy kisgyerek véresre kaparja a bõrét, annyira viszket neki.
Jelen pillanatban is tovább folytatjuk a kúrát, és míg tavaly nyáron csak késõ délután tudott napra menni, addig idén az oviban rengeteget pancsiztak erõs napsütésben is. A bõre összehasonlíthatatlanul jobban bírta a napot, és bár párszor kijött rajta kiütés, az sokkal enyhébb és gyorsabban elmúló volt.
Bár a táplálkozására korábban is odafigyeltünk, végigéltem jó pár olyan éjszakát és nappalt, amikor a viszketéstõl zaklatott volt, és nem bírt pihenni.
Szülõként az ember szeretné, hogy gyermeke teljesen egészséges legyen, ezzel én is és még rengeteg szülõ így van. Ezért is határoztam el, hogy akinek csak tudom, elmondom a tapasztalataimat, hogy minden szülõ, aki csak akar, segíthessen a gyermekének.

Antal Rita


Designed and hosted by PortDesign.