Csecsemõkorom óta gyermekkori ekcémában szenvedek. Én azon „szerencsés” 10%-ba tartozom, aki azt nem nõtte ki.
Az egész eddigi életemet végigkísérõ vörös foltok már a világra jöttömkor a nyakamon voltak.


Ennek hála (az ekcéma velejárójaként) gyenge az immunrendszerem: állandó megfázások, torokgyulladások tömkelegével jártam kézen fogva nap mint nap. Még egyéves korom környékén kivették az orrmandulámat, hogy attól majd hátha kevesebbet leszek beteg, de nem jött be, továbbra is állandóan náthás voltam. Az oviban, az iskolában, a munkahelyeimen bármilyen vírus vagy betegség felütötte a fejét, azt én biztosan azonnal megkaptam.
10 éves korom körül szûnni látszottak az ekcémás tünetek. 15 éves koromig gyakorlatilag tünetmentes voltam, csak egy-egy alkalommal jöttek ki a kiütések, egy-egy nagyobb betegség alkalmával. 15 éves koromtól szeptemberben újra megjelent az ekcémám, de csak egy hónapra, aztán el is múlt.
Aztán 17 éves koromban „végérvényesen” visszakaptam nemkívánatos útitársamat, aki hozta a barátait is: rengeteg fajta étel-, állatszõr és pollenallergiát, asztmatikus rohamokat. Az allergiák természetesen a bõrömön ütöttek ki javarészt (a pollen kivételével, mert attól csak a Darth Vader-szerû hörgés maradt meg). A bõröm állandóan hámlott, égett, viszketett. Egy idõ után már alig volt ép bõrfelület a testemen, úgy néztem ki, mint egy harmadfokú égési sérült. Gyógyszeres, szteroidos és egyéb kezelések tömkelegét kaptam, s mindeközben állandó vendég voltam a nõgyógyászaton, mert a lányos problémáim sem akartak szûnni.
A gyógyszeres kezelések hatására csillapodott a bõröm borzasztó állapota, de kemény diétát kellett tartanom, hogy ne durvuljon el újra a helyzet. Nem ehettem semmit, amiben búza, árpa, rozs vagy zab származéka van. Így tehát a kenyeret, tésztát, süteményeket, pizzát, fõzelékeket stb.-t mind el kellett felejtenem. Mivel a kukoricakeményítõtõl is azonnal berobbant az ekcémám, sûrítõanyagnak azt sem használhattuk.
Így hát maradt a hús, a zöldségek és gyümölcsök, a tojás és a tejtermékek.
Rengeteg nehézséget okozott, ha étterembe, vendégségbe mentünk, mindig végigkérdezni, hogy biztosan nem tartalmaz-e semmi, az ekcémám berobbanását elõsegítõ anyagot.
És néha sajnos nem sikerült kiszûrni. Ilyenkor újra vörös, égõ foltokkal küzdöttem napokig, amelyeket rosszabb esetben elvakartam… Hosszú idõbe tellett megszokni az új étkezési vásárlási és fõzési szokásokat.
S ha ez még nem lenne elég: földön fetrengõs menstruációs fájdalmakkal küzdöttem 12 éves koromtól. Elõször csak 1-2, majd napi 4-5 Cataflammal (gyógyszer) sikerült „átvészelni” ezeket a napokat.
A köztes idõszakokban (úgy a 8. naptól) petefészekgörcsök színesítették életemet. A további nõi problémákat nem részletezném… Négy héttel ezelõtt kaptam az elsõ egy hétre elegendõ SuperGreenst. Már a harmadik nap elmúlt a petefészekgörcsöm, és a pár nappal késõbbi menstruáció is fájdalommentesen, rosszullét, görcsök és egyebek nélkül ment le. Azt hittem elõször, hogy valami baj van. Orvoshoz akartam menni…
Aztán rájöttem, hogy valószínûleg a SuperGreens hatása lehet.
Három hete iszom intenzíven a SuperGreenst a Prime pH cseppekkel, napi 3,5 litert.
Két hét után próbából megettem egy rántott húst, és kíváncsian néztem anyám tekintetét, ahogyan az arcomat fürkészi ebéd közben (a rántott hús második falatjánál eddig vörösre váltott az amúgy igen fehér arcbõröm).

– Anya, látsz valamit? Vörösödök?
– Nem…
– De biztosan nem? Én nem érzek semmit.
– Egészen biztos?
– Egészen.


Kételkedve néztem a nõvéremre, aki szintén a fejét rázta. Évek óta elõször nem durrant be az ekcémám attól, hogy búza hozzáadásával készült ételt ettem. A múlt pénteken megettem 16 palacsintát. Csak úgy szolidan…
Semmi bajom nem történt azon kívül, hogy mozdulni sem tudtam az elfogyasztott mennyiségtõl.
Nem kell már zsíros krémeket használnom, elég a sima testápoló kétnaponta, míg azelõtt napi kétszeri zsírozás nélkül azonnal kiszáradt és berepedezett a bõröm.
Mióta a SuperGreenst iszom, elmúlt az állandó orrdugulásom. És nem fogy el 3 nap alatt egy 100-as papírzsepi.
Pár hét leforgása alatt megszabadultam olyan problémáktól, amikrõl azt gondoltam, hogy a sírig elkísérnek majd. Féltem attól, hogy a gyerekeim örökölni fogják ezeket.
De mára tudom, hogy még én is meggyógyulhatok, és tudom, hogy a gyerkõceim, amint lehet, fogyasztani fogják az InnerLight termékeit.
Hálás vagyok dr. Youngnak, hogy a kezünkbe adott egy ilyen megoldást, amivel tömegek életét könnyíthetjük, vagy épp menthetjük meg.
Köszönettel: Petz Rita


Designed and hosted by PortDesign.