S.L. Slane vagyok, 67 éves és férfi. 1984-ig egészséges voltam, amikor volt egy szívrohamom. Aztán az egészségem elkezdett hanyatlani. Három elzáródott artériát diagnosztizáltak nálam 1994-ben, 1995-ben pedig szívmûtétem volt. Egy évvel késõbb az orvos daganatot talált a jobb vesémben. Ekkor kivették a vesémet.

Egy évvel azután, hogy eltávolították a vesémet, daganatot találtak a hólyagomban is. Eltávolították a daganatokat, és egy évig kemoterápián voltam. A rák három hónapra megszûnt a szervezetemben. Aztán újra elõjött, megint megtámadta a hólyagomat, ezért újra megmûtöttek. A mûtét után három hónappal az orvos behívatott az irodájába, és elmondta, hogy daganatot találtak a jobb tüdõmben. Néhány hónappal késõbb megmûtötték a tüdõmet is. Nem tudták az egész rákot eltávolítani, mert túl közel volt az artériához. Az orvosok azt akarták, hogy sugárkezelést kapjak, de mivel tüdõtágulásom volt, ha végigcsináltam volna a kezelést, belehalhattam volna. Ezért úgy döntöttem, hogy nem vállalom. De tudtam, hogy nem fogok túl sokáig élni. Ezután találkoztam Paul Olearnickkal. Mesélt nekem a Lúgosító programról. Elkezdtem fogyasztani a SuperGreens-t a Prime pH-val, és zöldség diétát tartottam. Kilenc hónapig voltam a programon.

Három héttel ezelõtt volt egy IVP (vesevizsgálat), és az orvosok nem találtak egyetlen tumort sem a bal vesémben, sem a hólyagomban. Két héttel ezelõtt volt egy CT vizsgálatom is, és az orvos azt mondta, hogy a tumor visszahúzódott, semmi károsodást nem okozott, a mérete pedig borsószem nagyságú, és lapos. Az orvos azt mondta, hogy nagyon jól nézek ki, így bármi is az, amit csinálok, folytassam! 89 kg-ról 72 kg-ra fogytam, tudok sétálni, és dolgozni, fulladozás nélkül. Nagyszerûen érzem magam, és én ezt a SuperGreens-nek, a Ph-nak és a lúgosító táplálkozásnak tulajdonítom. A fentieken kívül cukorbeteg is voltam, magas koleszterin és triglicerid szintekkel. Ezek mostanra mind normálisak.

Köszönöm Paul Olearnick-nak, hogy bevezetett ebbe a programba!

Áldja meg az Isten, Dr. Young!

 


Designed and hosted by PortDesign.