Helló, a nevem Jill Noetzelman.


Én is cukor- és koffeinfüggõ vagyok. Két bögre kávé reggel, két light kóla napközben, és még két bögre kávé este. Hol jön be a cukor? Csokoládés chipseket nassolgatok végig a nap folyamán. Nem csak egy kis zacskóval, hanem kilós kiszerelésben. Azok, akik ezt hallják, meg vannak lepve, mert reggelenként ettõl függetlenül hat kilométert futok. Igen, egészségesnek „gondoltam” magam. Hát… Itt volt az ideje a kegyetlen felébredésnek!
Elég szerencsés voltam, hogy részt vehettem dr. Robert Young 4 napos szemináriumán Aspenban, Utah államban. Ez múlt csütörtök este kezdõdött. Hamar megtanultuk, hogyan kell bekevernünk a SuperGreenst. Szinte kényszerítenem kellett magam, hogy megigyak csak egy litert belõle még aznap este. Másnap reggel, nyilván kitalálod, SuperGreensszel kezdtük a napot. Késõ délutánra már rákaptam erre a ZÖLD italra, és lépést tartottam a többiekkel.  Nos, gondold el, hogy mennyi koffein és cukor kerülhetett a testembe az elõzõ 20 év során. Elkezdtem méregteleníteni. A fejem majdnem szétrobbant. Hirtelen már nem éreztem magam olyan szerencsésnek. Tudtam, hogy a cukor és a koffein elvonási tüneteit érzem. Megszálltam az automata eladógépeket. Vettem M&M’s-eket, Chex Mixet, amit csak találtam. Sheila segített a függõségemen némi forró tamalesszel. (Végül is, mire jók a barátok?) Amikor dr. Younggal konzultáltam ezzel kapcsolatban, elmondta, hogy ez a sok „szeméttõl” van, ami a testembe került, és hogy le kell lassítanom.
A kevesebb néha több.
Nos, a negyedik nap végére már nem kívántam sem a cukrot, sem a koffeint. Elmúlt a függõség. Most már nem kell félnem attól, hogy mi lesz, ha egyedül maradok otthon egy tál csokival. Soha nem voltam ennyire energikus. A kis karikák a szemem alatt, amik attól keletkeztek, hogy sokat hunyorogtam az arizonai napsütésben, eltûntek. Pusztán attól, hogy hidratáltam magam a SuperGreensszel. A gyerekeim is megjegyezték, hogy másként kezelek helyzeteket; szinte nyugtató hatása van. Hmmm. A férjem, Todd, hétfõ óta issza a SuperGreenst, és eddig fogyott 2,5 kilót. Ugyanazt a nyugalmat érzi, miközben tele van energiával. A gyerekeim jövõ héten kezdik szedni a SuperGreens kapszulákat.
Ha még nem próbáltad ki ezt a fura kis zöld port, higgy nekem… ha egyszer kipróbálod, soha többet nem akarsz nélküle élni.

(Jill Noetzelman)


Designed and hosted by PortDesign.