Eddigi életemet megkeserítette a rossz emésztés, az állandó fáradtság-érzés, kimerültség, hátfájás, sokszor kedvetlen voltam és nem igazán tudtam örülni dolgoknak. Úgy éreztem mindenbe bele vagyok fásulva. Rengeteget aludtam, sokszor 10-12 órát. Ha „fárasztó” napom volt, munka után hazaértem, ettem valamit, és lefeküdtem aludni, mert úgy éreztem összeesek. Reggelig aludtam, mint akit fejbe vágtak. Ennek ellenére soha nem tudtam magamat kialudni. Reggel csak úgy bírtam felébredni ha csörgött az ébresztõ. Nagyon nehezem keltem fel, és mindig fájt a hátam. Ezt sosem értettem, hogy miért van. Általában kellett 1 óra mire összeszedtem magam, és tudtam gondolkodni, és beszélni. A családban mindenkinek mondtam, hogy reggel ne is szóljanak hozzám, mert az is fáj ha ébredés után beszélnek hozzám és még válaszolnom is kell.
A folyadék bevitel kb. 6 dl volt naponta, amiben minden benne volt. Hiába tudtam, hogy 2-3 liter vizet kellene meginni naponta, hogy testem jól érezze magát, mégsem tudtam inni. Vittem magammal az ásványvizes üveget, kiraktam az asztalra, hogy lássam inni kell, de csak pár korty ment le nagy nehezen, nem voltam szomjas.
Az utóbbi években pedig elviselhetetlen migrénes fejfájásaim voltak egyre sûrûbben.

Férjem ismerõse révén találkoztam Dr. Robert Young  Új Biológia elméletével, miszerint minden betegség mögött egyetlen alapvetõ ok rejlik, mégpedig a test elsavasodása, amely egy eltorzult életmód, táplálkozás és gondolkodás következménye.
Ez az elsavasodás a testben élõ mikroorganizmusok túlszaporodásához vezet, és ezek méreganyagai hozzák létre azokat a tüneteket, amelyeket betegségnek hívunk. Csak egyetlen gyógymód van rá: lúgosítani és energizálni!

Hajrá! Mindketten elkezdtük fogyasztani a SuperGreenst és a Prime pH-t.
Sokáig csak 1 litert tudtam meginni. Már ez is jóval több volt, mint amennyi folyadékot eddig ittam. Állandóan futkoztam pisilni. Azt gondoltam ha valaha is fel tudom emelni 2 literre a napi fogyasztásomat, akkor egész nap a wc-n fogok ülni. Természetesen nem így lett. Egyszer csak kezdtem érezni a szomjúságot, és próbáltam fél literrel többet inni, majd még szomjasabb voltam, és sikerült a napi 2 liter folyadékot meginnom. Közben a vesém és a hólyagom is hozzászokott a többlet folyadékhoz, és már nem kellett szaladgálnom.
Ahogy „rászoktam” a SuperGreensre azt vettem észre, hogy már napi 3 liter vizet iszom. A SuperGreens visszaadta a természetes szomjúságérzetemet, és állandóan innom kell,mindig szomjas vagyok.

A méregtelenítési tünetek lezajlása után észrevettem, hogy energiám megnõtt, kevesebb alvásra van szükségem (6-7 óra elég),  kipihenten ébredek (magamtól, pontban fél 7-kor), és rögtön „észnél vagyok”, nem fáj semmim, jobb lett az általános közérzetem. Nap mint nap éjjel fekszem le, és egészen addig nem érzek fáradtságot, pedig 3 éves kislányom is rengeteg energiát igényel. Reggeltõl késõ estig teszem a dolgom, megállás nélkül.
És ami fontos, hogy az emésztésem teljesen rendben van, és a fejfájásom is elmúlt.
Közben fokozatosan áttérek a lúgosító táplálkozásra. És az az érdekes, hogy minden magától jön. Nem kívánom a húst (fõleg a disznót), semmilyen szalámi félét, kevesebb tojást és sajtot eszek mint eddig. Kevesebb cukrot fogyasztok. Egyszerûen nem kívánom. Viszont rengeteg fõzeléket, vegyes salátát és csírát eszek. Finomnak érzem. Régebben meg nem tudtam volna enni a saláta levelét csak úgy. Jó kis ecetes, cukros lében rengeteget ettem. Most meg nyersen magában, vagy mindenféle zöldséggel együtt. Egyre többször veszek rozskenyeret, teljes kiõrlésû tönkölykenyeret a fehér kenyér helyett.

Komolyabb betegségem  szerencsére eddig még nem volt, ezért fontosnak érzem, hogy megelõzésképpen továbbra is fogyasszam a szuper zöld italt, és folyamatosan lúgos állapotban tartsam a testemet, hogy sejtjeim épek és egészségesek maradjanak. Elköteleztem magam a termék mellett, és szeretném mindenki számára elérhetõvé tenni.

Bedõ Anita


Designed and hosted by PortDesign.