2006. május 15-én léptem be az InnerLightba, és lettem fogyasztója a SuperGreensnek.
Velem egy idõben a kisfiam, aki augusztusban lesz 3 éves, elkezdtük inni ezt a csodálatos terméket. Mióta a pici megszületett, elég sok problémával kerültem szembe, ami a testi egészségemet rombolta. Általában minden anyuka megtapasztalja az izületi változásokat a szülés után, ez velem is így történt. Régebben is volt problémám az ekcémával, ez is fokozottan jelentkezett. A kilókkal is küzdök, ez régen nem jelentett problémát, ha egy kicsit odafigyeltem le tudtam adni a fölösleget. Ez ma már nem mûködött, akár mit csinálhattam. Hónapok óta jártam a torokfájásommal az orvosomhoz, hétrõl hétre új gyógyszerekkel bombázta a szervezetemet, mindhiába. Ahogy abbahagytam a gyógyszer szedését, két nap múlva újra fájt.
Itt lépett be az életembe a SuperGreens, és minden megváltozott.


Két-három napi fogyasztás után úgy éreztem magam, mintha egy úthenger ment volna át rajtam. Az ízületeimben pokoli izomlázat éreztem, az ekcémám rettenetesen viszketett, és csúnyán láthatóvá vált. A torkom sokkal jobban elkezdett fájni, alig tudtam nyelni. Ezen kívül még náthás is lettem. Eltelt még két-három nap ezekkel a fokozott szenvedésekkel, és mintha elvágták volna: minden megszûnt. Május 29-én a mérlegre ráálltam, és az két kilóval kevesebbet mutatott.
De ez még mind semmi, ahhoz képest, ami a kisfiammal történt. Azt hiszem, minden anyának a gyermeke egészsége és fejlõdése a legfontosabb. Mióta bölcsibe jár, állandóan a doktor nénihez járunk, mert folyton elkap valami bacilust, és a fülével is elég sok problémánk volt. Ami viszont nagyon aggasztott, hogy utál enni.
Õ is elkezdte inni a SuperGreenst, amit õ napocskának hív, és jelentkeztek a „tünetek”: Elõször náthás lett, kiütések voltak a popsiján, folyt a füle. Pár nap múlva azt vettem észre, hogy eltûntek ezek a problémák, és sokkal nyugodtabb lett: éjszaka fel sem ébredt, nem mászkálta körbe az ágyat, és vidáman ébredt fel.
Ami nagyon megdöbbentett engem és a bölcsiben a dadusokat, akik állandóan panaszkodtak, hogy csak turkál az ennivalóban Martin, az az volt, hogy még repetát is kért az ebédbõl. Ez az állapot azóta is tart.
Ajánlom az aggódó anyukák figyelmébe, hogy a gyermekük ne legyen a statisztika része, és sokáig és egészségesen éljék le az életüket. Most újult erõvel és energiával látok neki a céljaim elérésének, amiben az elsõ szempont, hogy másokat is hozzásegítsek ahhoz, hogy ilyen csodálatos dolgokról számolhassanak be.
Köszönöm ezt a pozitív élményt és lehetõséget azoknak, akik lehetõvé tették számomra és a kisfiam számára, hogy megismerkedjünk a SuperGreensszel, és egészségesen élhessünk tovább.

Tóth Ágnes és Borbély Martinka

2006 július elején I-es típusú (inzulinfüggõ) cukorbetegséget állapítottak meg nálam. A vércukorszintem nagyon magas volt: 22 felett (a normális 4-6 között van), így azonnal el kellett kezdenem az inzulininjekciózást, napi háromszor.
Számomra teljesen elfogadhatatlan volt, hogy ezután így kell élnem, állandó „beszabályozottságban” és injekciókkal! Megpróbáltam más megoldást keresni a problémára, és szerencsére egy ismerõsöm révén hamar rátaláltam az InnerLightra. Rögtön elkezdtem inni a SuperGreenst, valamint enni a Szuperszóját és a Króm/vanádiumot. Közben az étkezésemet is igyekeztem eltolni a lúgosító hatású ételek irányába: több zöldség, kevesebb hús, tejtermék stb. Azelõtt is sportoltam, de most még többet, illetve rendszeresebben mozgok, sportolok.
Az eredmény: miután fokozatosan csökkenteni tudtam a napi inzulinmennyiségét, 2 hónap után teljesen abbahagytam az injekciók adását!!! A vércukrom normális tartományban van, néha picit magasabb, de így sem rosszabb, mint egy inzulinnal élõ cukorbetegnek.
A orvosom elõször még próbált lebeszélni az injekciózás abbahagyásáról, majd a napi három helyett kettõt javasolt, de legutóbb – látva a vércukorértékeket – már fel sem vetõdött benne, hogy újra kellene inzulint adnom. Sõt, kezd érdeklõdni a „módszerem” iránt, és meg kellett adnom neki az InnerLight honlap címét!

Egyéb mellékhatások: több az energiám, kevesebb alvásra van szükségem.
Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben!

Bodnár András (orvos)

Május végén kezdtem el inni a SuperGreenst. Elõrebocsátom, hogy kb. 2 éve alapvetõen egészséges életmódot folytatok: sportolok, jógázom, zöldség- és gabona alapú étrenden élek, nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, és pozitívan gondolkozom. Ennek ellenére volt egy-két kisebb problémám. Összességében túl nagy változást nem vártam a terméktõl, csak még többet akartam tenni az egészségemért.

Az elsõ 3-4 napban iszonyúan szédültem, és állandóan álmos voltam. De nem adtam fel, tudtam, hogy ez csak a méregtelenítés jele. Néhány nap múlva a fáradtság átcsapott a másik végletbe, este alig bírtam aludni, és reggel is már hajnalban „kukorékoltam”. Végül beállt a rend, ma már addig vagyok fönt, ameddig én akarok, és ameddig a teendõim megkövetelik; reggel korán kelek, mert csak akkor tudok jógázni, és mindig friss vagyok. 3 gyermeket nevelek egyedül, mellettük dolgozom, és mindeközben építkezünk, néhány nap múlva költözünk, tehát minden a feje tetején áll. Én azonban bírom a gyûrõdést, tele vagyok energiával, élvezem a feladataimat. Az életmódváltásom óta (két éve a párom súlyos betegsége miatt tértünk át erre) most érzem magam IGAZÁN JÓL!

És most arról az egy-két kisebb problémámról: Férjem halála óta állandósult a jobb szememen egy idegrángás, remegés. Ideggyógyász szerint erre nincs gyógymód, maximum nyugtató, valahol ki kellett jönnie a feszültségnek. Én viszont nyugtatót elvbõl nem szedek, így egy idõ után megszoktam. Valamelyik nap vettem észre, hogy mintha elfújták volna, ez teljesen megszûnt. Azóta figyelem magamat, és tényleg nem remeg már.

A másik, hogy kb. 20 éve állandó visszatérõ nõgyógyászati problémáim voltak, kb. 3-4 havonta kellemetlen gyulladás, viszketés, folyás, melyet mindig egy kezelés követett. Utána 1 hónapig jó volt, aztán kezdõdött minden elölrõl. Nõgyógyászom szerint ilyen alkat vagyok, a hüvely pH-értéke vonzza be a baktériumokat. És képzeljétek el, ez a pH--érték valószínûleg megváltozott, mert két és fél hónapja még a nyoma sincs a problémámnak!!! Talán ez a legnagyobb sikerem. Aki nõ, és volt már ilyen problémája, az tudja, hogy ez mit jelent…

Végül két hete részt vettem egy igen kemény edzõtáborban. Mindig is sportoltam, de ilyen komolyan már vagy jó 20 éve nem edzettem. 10 hónapja, 41 évesen kezdtem harcmûvészetet ûzni, és a nyári edzõtáborban én is részt vettem. Nagyon kemény volt: napi 2x3 óra edzés. Csak egy gyakorlat a sok közül: napi 400 fekvõtámaszt csináltunk. És NEM VOLT IZOMLÁZAM!!! Persze éreztem, hogy dolgoztam, de nem volt az a bénító izomláz, ami az elsõ néhány napban mindenkit elér egy ilyen terhelésnél. Szóval, csodálatos ez a termék. A bõröm is megszépült, egyenesen fiatalít a SuperGreens. Aki még nem próbálta ki, tegye meg, meg fog lepõdni, hogy mire képes ez a termék. Ráadásul még a jóléthez is hozzásegíthet. Én ezzel az üzlettel fogom megvalósítani az álmaimat. Köszönöm az InnerLightnak és Bolla Mártinak, hogy megismertette velem ezt a remek lehetõséget.

Szunainé Glatz Henriette

Kb. 3 hónapja kezdtem el inni a SuperGreenst. Már az elsõ héten jelentkeztek méregtelenítési tünetek. Az elsõ négy nap azzal telt, hogy vagy viszkettem, vagy izzadtam, aztán fájt a fejem meg a csuklóm, de úgy, mintha el lenne törve. Ez utóbbit annak tudtam be, hogy naponta 8-10-12 órákat masszíroztam… De azóta nem fáj, abszolút.
Szóval a kezdeti nehézségek után nagyon sok pozitívum történt velem. Elõször is, gyerekkorom óta fejfájós voltam (majdnem minden nap küzdöttem a fájdalommal). Most pedig már kb.2,5 hónapja nem fájt a fejem!
Aztán a hátamon, ill. az arcomon kitisztult a bõröm, eltûnt a borzasztó sok pattanás.
Azon kívül nagyon fáradékony voltam, most annyi energiám van, hogy nem tudok elfáradni. :) Képes vagyok 2,5 órás edzés után is pörögni, és nincs izomlázam. Nem kívánom az édességet, meg az egészségtelen ételeket.
Továbbá, megjavult a látásom, és a visszereim is visszahúzódtak, és eltûnt a narancsbõröm. És még sorolhatnám…
Ja! Még pár érdekesség a családomban: Anyukámnak elmúlt a több mint 6 éve tartó szürkehályogja, és az egyébként õsz haja mára már barnán nõ vissza, azon kívül 5 kg-ot fogyott 1 hónap alatt! A fiamnak pedig elmúlt az allergiája!
Szóval tényleg fantasztikus ez a termék, tudom ajánlani mindenkinek, akinek fontos az egészsége!

Kaslik Krisztina

Mielõtt elkezdtem inni a SuperGreenst a Prime pH-val, én nagyon keveset ittam. Ha egy nap fél liter folyadékot bevittem, akkor már elkönyvelhettem magamban, hogy aznap igazán szomjas voltam. Tehát nekem igazán nagy kihívás volt belevágni ebbe az egész életen át tartó kúrába.
Mivel semmilyen egészségügyi problémám nem volt korábban, és a súlyommal sem voltak gondok, sok nyereséget nem vártam a termék fogyasztásától. Ugyanakkor tudtam, hogy az étkezésem nem a legegészségesebb, mint az egy sokat dolgozó, édességet szeretõ, kisgyermekes anyától „elvárható". Igazából engem az fogott meg benne, hogy ennek a fogyasztásával megelõzhetem a késõbb esetleg elõforduló testi problémákat. Meg természetesen az, hogy másoknak segíthetek vele. És persze, az sem elhanyagolható tény, hogy a kiegészítõ jövedelemmel lekerülhet a figyelmünk az anyagi problémákról is. ;)
Húsvét hétfõ délután kezdtem el inni, és azt vettem észre, hogy engem nagyon felpörget. Addig este 9-kor én már alig voltam használható, de akkor este 1/2 12-kor már úgy tettem ágyba a testem, mert tudtam, hogy másnap korán kell kelnem. Rég éreztem ilyen frissességet!
Aztán a folyadék mennyisége sem volt olyan borzasztó (persze, nálam a munkahelyen megvolt a jó példa, itt mindenki nagy fogyasztó :)), a napi 2 liter az én testsúlyomhoz elég reálisnak tûnt, és idõnként meg is tudtam haladni. A fél liter folyadékot már egy ültõ helyemben meg tudtam inni. És ez igazán nagy nyereség volt a számomra, hogy mire képes a testem!
Már az elsõ napokban feltûnõvé vált, hogy a bõröm sokkal simább, bársonyosabb lett, bármiféle testápolás nélkül. És ez tényleg látványos egy addig nem sokat ivó embernél!
Amitõl féltem még, az a sok folyadék „mellékhatása", a sok pisilés. Persze, megvolt ez is, de hamar észrevette a szervezetem, hogy most megváltoztak a körülmények, így sikerült a vizet már nem csak „átmosásra" használnia, hanem meg is maradt az addig szomjazó sejtjeimben.
A SuperGreens jótékony hatásának köszönhetõ még, hogy érezni kezdtem a fogyasztói társadalom „normális", „emberi fogyasztásra alkalmasnak talált" termékeiben, hogy mennyire nem egészségesek. Túl vannak cukrozva, és tele vannak olyan anyagokkal, amikre nincs is szüksége a testemnek. Kezdtem meglátni az értelmét a vegetáriánus, bio-táplálkozásnak. Ha nem is 100%-osan, de érdekelni kezdett az egészséges életmód, és olyan ételeket is mertem megkóstolni (pl. különbözõ zöldségek), amelyekre eddig csak húztam az orrom.

És hát a legfõbb hatás, amit én szintén a SuperGreensre „kenek": észrevétlenül sikerült teherbe esnem. Az elsõ gyermekünkön még 10 hónapot „dolgoztunk", és egyelõre várni akartunk a kis tesóval, de ez a szer olyan gyorsan kipucolta a szervezetem, hogy észre sem vettük egy ideig, hogy õ mégiscsak meg akart foganni és születni! Úgyhogy lányok, asszonyok! vigyázzatok! Vagy vessétek bele magatokat a baba-projektbe! :)))
Mivel ez az elsõ 3 hónap kissé émelygõsre sikerült nálam, így áttértem a kapszulákra és a lúgos vízre. És szokott segíteni, ami igen fontos, hisz nagyon sokat utazom, dolgozom, és nem tehetem meg, hogy egy ágyban vészeljem át a napi rosszulléteket.
Nem eget rengetõ sikerek, de nekem fontosak, és az elõéletemhez képest igazán jó eredmények!

Parilla-Nagy Judit

Julianna vagyok, 54 éves.
Magas vérnyomás, hormonzavar, mióma /orvosom a méhem eltávolítását javasolta/, vashiány, 20 kg túlsúly volt a problémám. A húgom küldött nekem lúgosító termékeket.


Egy hónapja iszom a SuperGreenst és Prime pH-t. A hormonzavar miatt hetek óta tartó, erõs vérzésem a 2. nap elmúlt. 10 napi fogyasztás után a nõgyógyászom meglepetten állt el a mûtéttõl.
Fáradékonyságom már a múlté. Energikus és vidám vagyok reggeltõl estig. 3 hét elteltével szemmel látható a fogyásom.
A vérnyomásom normalizálódott, s dr. Gulyás Tamás tanácsa szerint fokozatosan elhagyom a vérnyomáscsökkentõ gyógyszer szedését. Ugyanígy vagyok a vaspótlással.
Eddigi kilátásaim szerint egész életemben szedhettem volna a tablettákat, de már tudom, hogy a SuperGreens és Prime pH elõsegíti a vitaminok, ásványi anyagok felszívódását, helyreállítja a sav-bázis egyensúlyom, s az egészségem.
Kell ennél több öröm, boldogság?
Lehet. Az, amikor én is segítek a családtagjaimnak, barátaimnak, ismerõseimnek hasonló nyereségeket elérni.

Huszárné Kunos Julianna

Rengeteg dolog megváltozott az életemben, mióta iszom az InnerLight készítményeit.
Az energiaszintem megemelkedett, kevesebb alvással beérem, a koncentrációképességem javult, ezért sokkal többet és hatékonyabban tudok dolgozni. Nappal pörgök, éjjel viszont borzasztó mélyen és pihentetõen alszom… Változó, de a korábbi 8-9 óra helyett 6-7 óra alvás is elég ahhoz, hogy teljesen kipihentnek érezzem magam. Ha szükséges, több napon át bírom a napi 5 órát is, sõt akár az éjszakázást is (egész éjjel fent lenni), és a testem nem akad ki, hanem folyamatosan magas szinten teljesít.

Korábban nem tudtam inni. Max. napi 1 liter ment le a melegebb nyári napokon is, de abban benne volt már a leves és az összes többi étel nedvességtartalma együttvéve. Most könnyedén elfogy naponta akár 2-3 liter is. Egyszerûen megtanultam különbséget tenni éhség és szomjúság közt, és kívánom az innivalót.
Szénsavmentes ásványvizet iszom az InnerLight SuperGreens porral és lúgosítóval. Reggel ezzel kezdem a napot, ilyenkor szokott elfogyni az elsõ liter. Aztán a napom alakulásának megfelelõen a többi. Akár 3 liter is.

Sokkal jobban kívánom a zöldségeket. Érdekes, mert hiába voltam eddig is vegetáriánus, nem nagyon szerettem a zöldségeket (így az igazán nehéz vegának lenni! :))
Korábban voltak „chips-rohamaim”, pláne, ha esténként dolgoztam. Kívántam, hogy ropogtassak valamit. Mást ugye nem nagyon lehet: chips, ropi, keksz. Most kimegyek a konyhába, megpucolok 3 répát, feldarabolom, és azt ropogtatom.
Nem eszem annyi édességet (túlzottan sokat eddig sem ettem, de most aztán meg pláne csökkent a nassolt mennyiség)…

Az elsõ hónap alatt fogytam kb. 2-3 kg-t. Ezt onnan vettem észre, hogy az egyik kedvenc fehér nadrágom lötyögött rajtam. Aztán egy másik is. Utána ráálltam a mérlegre. :) 45 kg-ot mutatott. Nem terveztem a fogyást, de szépen elkezdett lejönni rólam a felesleges zsír és a narancsbõr is (bármilyen furcsa, sajnos egy vékony lány is lehet narancsbõrös).
A pocakom elkezdett hasonlítani a korábbi sportolásaimnak köszönhetõ lapos hasamhoz, ami egy nõnél kockahas kategóriában /komolyabb body building nélkül/ elérhetõ. Terhességem alatt nagyon megnõtt a hasam, az utolsó három hétben meg is repedt, és mivel a bõröm emiatt nagyon kinyúlt, ezért nem is tudta visszanyerni eredeti állagát. Ez is kezdett elmúlni. Még mindig ráncosodik ugyan, de már nem annyira, illetve amennyire ezek mellett a „ráncok” mellett látható a „kockahas”, annyira látszik is.

A hajam nem törik (derékig ér!), a körmöm is rengeteget erõsödött (pedig eddig se volt gyenge…).
Ami nõknél még fontos tényezõ: a menstruációs görcseim elmúltak, a ciklus lefolyása könnyebb, gyorsabb lett, kevesebb és világosabb vérrel, alvadások nélkül. Régebben azt hittem, az a normális, ami korábban volt: sötét színû és rengeteg. Ehhez képest most világos és a mennyisége is jelentõsen csökkent. A kedélyállapotomon pedig egyáltalán nem érezhetõ semmi sem elõtte, sem közben: mintha meg se lenne…

A bõröm is szebb lett. Furcsa, mert nem azt érzem, hogy a bõröm lett szebb, hanem a kinézetem. Fiatalabbnak és szebbnek érzem magam, és erre folyamatos megerõsítést kapok másoktól is. Pár embertõl már azt is hallottam, hogy akár 5-6 évet is letagadhatok a valódi koromból.
A bõröm állaga is megváltozott. Talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy „tömörebb” lett. Eddig sem voltam szétfolyva, de most sokkal teltebb, de ugyanakkor rugalmasabb és selymesebb lett a bõröm. Ez a karomtól a melleimen át a combomig mindenhol tapasztalható. Ráadásul a melleim mérete és állaga is megváltozott – egy kicsit nagyobbak és keményebbek is lettek.

Nekem korábban sem voltak betegségeim, bajaim. Sosem voltam túlsúlyos vagy cukorbeteg, nem volt magas a vérnyomásom (inkább ellenkezõleg, de ez sosem jelentett számomra problémát), a koleszterinszintemet sosem mérettem meg. Nem kínoztak ízületi gyulladások. Tudomásom szerint nem voltam candidás, nem voltak fertõzéseim. Tehát eddig sem voltam rossz állapotban. Amiben viszont biztos vagyok, hogy már nem is fogok találkozni ezekkel a tünetekkel, hiszen egy egészséges egyensúlyban tartott test nem betegszik meg.
Azt kívánom, Ön is tapasztalja meg ezt az állapotot, és érezze magát legalább olyan jól a bõrében, mint én.

Szeretettel: Farkas Kata

Miután évek óta rendszeres szedek vitamint, és alapvetõen teljesen jó egészségi állapotban vagyok, így nem vártam sok változást a SuperGreenstõl.
Mindig tudtam, hogy nem fogyasztok elegendõ folyadékot, de nem gondoltam, hogy ennyire ki van „száradva” a testem.
Amikor elkezdtem a méregtelenítést, és ittam a napi 3 literemet, úgy éreztem, mintha egy kiszáradt szivacs lennék, számomra elképzelhetetlen mennyiséget kívántam folyadékból. A hatása nem is maradt el. Bõröm simább és selymesebb lett, ezt a kozmetikusom is észrevette. Megjegyezte, hogy sokkal kevesebb krémet kell használnia, mint bármikor máskor, sõt a bõrömön is sokkal kevesebb tisztítani való volt.
A második szülésem után rajtam maradt 5-6 kg, ami a hasamon és a combomon maradt, és nem igazán tudtam megszabadulni tõle.
Az elmúlt 2 hónapban átalakult a testem, anélkül hogy edzenék, és ezek a feleslegek eltûntek.
A „nehéz napok”, többé már nem nehezek, szinte észrevétlenül toppannak be. Bár mióta szültem, azóta nem szoktam görcsölni, de a hasam hatalmas lett, és idõnként belehasított egy-egy éles fájdalom.
Ez mára teljesen megszûnt, gyakorlatilag már az elsõ adag elfogyasztása után.

Nagyobbik lányom sikere:

Ami talán az én sikereimnél fontosabb, az a nagyobbik lányom sikere.
Õ most lesz 5 éves, és 10 hónapos kora óta folyamatosan nagyon intenzív bõrszárazsága és ekcémája van. Kiderült, hogy tojás-érzékeny, és bizonyos állatok érintése és az erõs nap is allergiás reakciót okozott a bõrén.
Sikerült vele megbeszélni, hogy miután királylány, õ is inni fogja a „sárkányitalt” (SuperGreens).
Az elsõ idõszakban nagyon kijöttek a kiütései. Az agyag (ugyancsak InnerLight termék), pár perc alatt megnyugtatta a gyulladt bõrét, így elviselhetõvé téve ezeket a napokat.
A 3. hét után érezhetõ volt a különbség. Az addig nagyon száraz, érdes bõre sokkal kellemesebb tapintásúvá vált.
Az 5. hét után vendégségben voltunk, és mint utólag kiderült 5 muffint (tojással készült sütit) sikerült elfogyasztania, és csodával határos módon nem jött elõ az ekcémája.
Ez történelmi pillanat volt az életünkben, hiszen nagyon rossz nézni, ahogy egy kisgyerek véresre kaparja a bõrét, annyira viszket neki.
Jelen pillanatban is tovább folytatjuk a kúrát, és míg tavaly nyáron csak késõ délután tudott napra menni, addig idén az oviban rengeteget pancsiztak erõs napsütésben is. A bõre összehasonlíthatatlanul jobban bírta a napot, és bár párszor kijött rajta kiütés, az sokkal enyhébb és gyorsabban elmúló volt.
Bár a táplálkozására korábban is odafigyeltünk, végigéltem jó pár olyan éjszakát és nappalt, amikor a viszketéstõl zaklatott volt, és nem bírt pihenni.
Szülõként az ember szeretné, hogy gyermeke teljesen egészséges legyen, ezzel én is és még rengeteg szülõ így van. Ezért is határoztam el, hogy akinek csak tudom, elmondom a tapasztalataimat, hogy minden szülõ, aki csak akar, segíthessen a gyermekének.

Antal Rita

Csecsemõkorom óta gyermekkori ekcémában szenvedek. Én azon „szerencsés” 10%-ba tartozom, aki azt nem nõtte ki.
Az egész eddigi életemet végigkísérõ vörös foltok már a világra jöttömkor a nyakamon voltak.


Ennek hála (az ekcéma velejárójaként) gyenge az immunrendszerem: állandó megfázások, torokgyulladások tömkelegével jártam kézen fogva nap mint nap. Még egyéves korom környékén kivették az orrmandulámat, hogy attól majd hátha kevesebbet leszek beteg, de nem jött be, továbbra is állandóan náthás voltam. Az oviban, az iskolában, a munkahelyeimen bármilyen vírus vagy betegség felütötte a fejét, azt én biztosan azonnal megkaptam.
10 éves korom körül szûnni látszottak az ekcémás tünetek. 15 éves koromig gyakorlatilag tünetmentes voltam, csak egy-egy alkalommal jöttek ki a kiütések, egy-egy nagyobb betegség alkalmával. 15 éves koromtól szeptemberben újra megjelent az ekcémám, de csak egy hónapra, aztán el is múlt.
Aztán 17 éves koromban „végérvényesen” visszakaptam nemkívánatos útitársamat, aki hozta a barátait is: rengeteg fajta étel-, állatszõr és pollenallergiát, asztmatikus rohamokat. Az allergiák természetesen a bõrömön ütöttek ki javarészt (a pollen kivételével, mert attól csak a Darth Vader-szerû hörgés maradt meg). A bõröm állandóan hámlott, égett, viszketett. Egy idõ után már alig volt ép bõrfelület a testemen, úgy néztem ki, mint egy harmadfokú égési sérült. Gyógyszeres, szteroidos és egyéb kezelések tömkelegét kaptam, s mindeközben állandó vendég voltam a nõgyógyászaton, mert a lányos problémáim sem akartak szûnni.
A gyógyszeres kezelések hatására csillapodott a bõröm borzasztó állapota, de kemény diétát kellett tartanom, hogy ne durvuljon el újra a helyzet. Nem ehettem semmit, amiben búza, árpa, rozs vagy zab származéka van. Így tehát a kenyeret, tésztát, süteményeket, pizzát, fõzelékeket stb.-t mind el kellett felejtenem. Mivel a kukoricakeményítõtõl is azonnal berobbant az ekcémám, sûrítõanyagnak azt sem használhattuk.
Így hát maradt a hús, a zöldségek és gyümölcsök, a tojás és a tejtermékek.
Rengeteg nehézséget okozott, ha étterembe, vendégségbe mentünk, mindig végigkérdezni, hogy biztosan nem tartalmaz-e semmi, az ekcémám berobbanását elõsegítõ anyagot.
És néha sajnos nem sikerült kiszûrni. Ilyenkor újra vörös, égõ foltokkal küzdöttem napokig, amelyeket rosszabb esetben elvakartam… Hosszú idõbe tellett megszokni az új étkezési vásárlási és fõzési szokásokat.
S ha ez még nem lenne elég: földön fetrengõs menstruációs fájdalmakkal küzdöttem 12 éves koromtól. Elõször csak 1-2, majd napi 4-5 Cataflammal (gyógyszer) sikerült „átvészelni” ezeket a napokat.
A köztes idõszakokban (úgy a 8. naptól) petefészekgörcsök színesítették életemet. A további nõi problémákat nem részletezném… Négy héttel ezelõtt kaptam az elsõ egy hétre elegendõ SuperGreenst. Már a harmadik nap elmúlt a petefészekgörcsöm, és a pár nappal késõbbi menstruáció is fájdalommentesen, rosszullét, görcsök és egyebek nélkül ment le. Azt hittem elõször, hogy valami baj van. Orvoshoz akartam menni…
Aztán rájöttem, hogy valószínûleg a SuperGreens hatása lehet.
Három hete iszom intenzíven a SuperGreenst a Prime pH cseppekkel, napi 3,5 litert.
Két hét után próbából megettem egy rántott húst, és kíváncsian néztem anyám tekintetét, ahogyan az arcomat fürkészi ebéd közben (a rántott hús második falatjánál eddig vörösre váltott az amúgy igen fehér arcbõröm).

– Anya, látsz valamit? Vörösödök?
– Nem…
– De biztosan nem? Én nem érzek semmit.
– Egészen biztos?
– Egészen.


Kételkedve néztem a nõvéremre, aki szintén a fejét rázta. Évek óta elõször nem durrant be az ekcémám attól, hogy búza hozzáadásával készült ételt ettem. A múlt pénteken megettem 16 palacsintát. Csak úgy szolidan…
Semmi bajom nem történt azon kívül, hogy mozdulni sem tudtam az elfogyasztott mennyiségtõl.
Nem kell már zsíros krémeket használnom, elég a sima testápoló kétnaponta, míg azelõtt napi kétszeri zsírozás nélkül azonnal kiszáradt és berepedezett a bõröm.
Mióta a SuperGreenst iszom, elmúlt az állandó orrdugulásom. És nem fogy el 3 nap alatt egy 100-as papírzsepi.
Pár hét leforgása alatt megszabadultam olyan problémáktól, amikrõl azt gondoltam, hogy a sírig elkísérnek majd. Féltem attól, hogy a gyerekeim örökölni fogják ezeket.
De mára tudom, hogy még én is meggyógyulhatok, és tudom, hogy a gyerkõceim, amint lehet, fogyasztani fogják az InnerLight termékeit.
Hálás vagyok dr. Youngnak, hogy a kezünkbe adott egy ilyen megoldást, amivel tömegek életét könnyíthetjük, vagy épp menthetjük meg.
Köszönettel: Petz Rita

S.L. Slane vagyok, 67 éves és férfi. 1984-ig egészséges voltam, amikor volt egy szívrohamom. Aztán az egészségem elkezdett hanyatlani. Három elzáródott artériát diagnosztizáltak nálam 1994-ben, 1995-ben pedig szívmûtétem volt. Egy évvel késõbb az orvos daganatot talált a jobb vesémben. Ekkor kivették a vesémet.

Egy évvel azután, hogy eltávolították a vesémet, daganatot találtak a hólyagomban is. Eltávolították a daganatokat, és egy évig kemoterápián voltam. A rák három hónapra megszûnt a szervezetemben. Aztán újra elõjött, megint megtámadta a hólyagomat, ezért újra megmûtöttek. A mûtét után három hónappal az orvos behívatott az irodájába, és elmondta, hogy daganatot találtak a jobb tüdõmben. Néhány hónappal késõbb megmûtötték a tüdõmet is. Nem tudták az egész rákot eltávolítani, mert túl közel volt az artériához. Az orvosok azt akarták, hogy sugárkezelést kapjak, de mivel tüdõtágulásom volt, ha végigcsináltam volna a kezelést, belehalhattam volna. Ezért úgy döntöttem, hogy nem vállalom. De tudtam, hogy nem fogok túl sokáig élni. Ezután találkoztam Paul Olearnickkal. Mesélt nekem a Lúgosító programról. Elkezdtem fogyasztani a SuperGreens-t a Prime pH-val, és zöldség diétát tartottam. Kilenc hónapig voltam a programon.

Három héttel ezelõtt volt egy IVP (vesevizsgálat), és az orvosok nem találtak egyetlen tumort sem a bal vesémben, sem a hólyagomban. Két héttel ezelõtt volt egy CT vizsgálatom is, és az orvos azt mondta, hogy a tumor visszahúzódott, semmi károsodást nem okozott, a mérete pedig borsószem nagyságú, és lapos. Az orvos azt mondta, hogy nagyon jól nézek ki, így bármi is az, amit csinálok, folytassam! 89 kg-ról 72 kg-ra fogytam, tudok sétálni, és dolgozni, fulladozás nélkül. Nagyszerûen érzem magam, és én ezt a SuperGreens-nek, a Ph-nak és a lúgosító táplálkozásnak tulajdonítom. A fentieken kívül cukorbeteg is voltam, magas koleszterin és triglicerid szintekkel. Ezek mostanra mind normálisak.

Köszönöm Paul Olearnick-nak, hogy bevezetett ebbe a programba!

Áldja meg az Isten, Dr. Young!

 

Természetgyógyász vagyok. 1-es típusú cukor- betegséget diagnosztizáltak nálam, és hosszú ideje küszködtem vele. Rengeteget tanultam és utaztam, hogy találjak valamit, ami segíthet. Ez tényleg egy válasz volt az imáimra. Részt vettem a tanácsadáson, és elkezdtem a diétát, valamint a SuperGreenst szedni. Tudom, hogyan állítsam át az inzulinomat, amikor szükséges. 24 órán belül a napi 45-50 egységnyi adagomat 18 egységre tudtam csökkenteni. Ez tényleg elképesztõ. Ezt a szintet most már legalább egy hete tartom. Hamarosan elkezdem szedni a hasnyálmirigy-támogató csomagot, és a tervek szerint 21 nap múlva megkezdem a tisztítókúrát. A Jóisten segítségével szeretném minimálisra csökkenteni az inzulint, vagy akár teljesen megszabadulni tõle. Fõleg azt tervezem, hogy meggyógyulok. Nekem olyan fajta cukorbetegségem van, amire négyféle inzulint kell kapnom, és a cukrom órákon belül képes 25 és 400 között ugrálni.
Ez ijesztõ, és persze vannak mellékhatásai. Amióta ezen a programon vagyok, a vércukorszintem teljesen normális. Ettõl sokkal nyugodtabbnak érzem magam. Természetesen az inzulin-átállításokat mindenki az orvosa felügyeletével végezze! Köszönöm a SuperGreensnek és Robert Youngnak!

(Donna Evanoff, ND)

Helló, a nevem Jill Noetzelman.


Én is cukor- és koffeinfüggõ vagyok. Két bögre kávé reggel, két light kóla napközben, és még két bögre kávé este. Hol jön be a cukor? Csokoládés chipseket nassolgatok végig a nap folyamán. Nem csak egy kis zacskóval, hanem kilós kiszerelésben. Azok, akik ezt hallják, meg vannak lepve, mert reggelenként ettõl függetlenül hat kilométert futok. Igen, egészségesnek „gondoltam” magam. Hát… Itt volt az ideje a kegyetlen felébredésnek!
Elég szerencsés voltam, hogy részt vehettem dr. Robert Young 4 napos szemináriumán Aspenban, Utah államban. Ez múlt csütörtök este kezdõdött. Hamar megtanultuk, hogyan kell bekevernünk a SuperGreenst. Szinte kényszerítenem kellett magam, hogy megigyak csak egy litert belõle még aznap este. Másnap reggel, nyilván kitalálod, SuperGreensszel kezdtük a napot. Késõ délutánra már rákaptam erre a ZÖLD italra, és lépést tartottam a többiekkel.  Nos, gondold el, hogy mennyi koffein és cukor kerülhetett a testembe az elõzõ 20 év során. Elkezdtem méregteleníteni. A fejem majdnem szétrobbant. Hirtelen már nem éreztem magam olyan szerencsésnek. Tudtam, hogy a cukor és a koffein elvonási tüneteit érzem. Megszálltam az automata eladógépeket. Vettem M&M’s-eket, Chex Mixet, amit csak találtam. Sheila segített a függõségemen némi forró tamalesszel. (Végül is, mire jók a barátok?) Amikor dr. Younggal konzultáltam ezzel kapcsolatban, elmondta, hogy ez a sok „szeméttõl” van, ami a testembe került, és hogy le kell lassítanom.
A kevesebb néha több.
Nos, a negyedik nap végére már nem kívántam sem a cukrot, sem a koffeint. Elmúlt a függõség. Most már nem kell félnem attól, hogy mi lesz, ha egyedül maradok otthon egy tál csokival. Soha nem voltam ennyire energikus. A kis karikák a szemem alatt, amik attól keletkeztek, hogy sokat hunyorogtam az arizonai napsütésben, eltûntek. Pusztán attól, hogy hidratáltam magam a SuperGreensszel. A gyerekeim is megjegyezték, hogy másként kezelek helyzeteket; szinte nyugtató hatása van. Hmmm. A férjem, Todd, hétfõ óta issza a SuperGreenst, és eddig fogyott 2,5 kilót. Ugyanazt a nyugalmat érzi, miközben tele van energiával. A gyerekeim jövõ héten kezdik szedni a SuperGreens kapszulákat.
Ha még nem próbáltad ki ezt a fura kis zöld port, higgy nekem… ha egyszer kipróbálod, soha többet nem akarsz nélküle élni.

(Jill Noetzelman)

Eddigi életemet megkeserítette a rossz emésztés, az állandó fáradtság-érzés, kimerültség, hátfájás, sokszor kedvetlen voltam és nem igazán tudtam örülni dolgoknak. Úgy éreztem mindenbe bele vagyok fásulva. Rengeteget aludtam, sokszor 10-12 órát. Ha „fárasztó” napom volt, munka után hazaértem, ettem valamit, és lefeküdtem aludni, mert úgy éreztem összeesek. Reggelig aludtam, mint akit fejbe vágtak. Ennek ellenére soha nem tudtam magamat kialudni. Reggel csak úgy bírtam felébredni ha csörgött az ébresztõ. Nagyon nehezem keltem fel, és mindig fájt a hátam. Ezt sosem értettem, hogy miért van. Általában kellett 1 óra mire összeszedtem magam, és tudtam gondolkodni, és beszélni. A családban mindenkinek mondtam, hogy reggel ne is szóljanak hozzám, mert az is fáj ha ébredés után beszélnek hozzám és még válaszolnom is kell.
A folyadék bevitel kb. 6 dl volt naponta, amiben minden benne volt. Hiába tudtam, hogy 2-3 liter vizet kellene meginni naponta, hogy testem jól érezze magát, mégsem tudtam inni. Vittem magammal az ásványvizes üveget, kiraktam az asztalra, hogy lássam inni kell, de csak pár korty ment le nagy nehezen, nem voltam szomjas.
Az utóbbi években pedig elviselhetetlen migrénes fejfájásaim voltak egyre sûrûbben.

Férjem ismerõse révén találkoztam Dr. Robert Young  Új Biológia elméletével, miszerint minden betegség mögött egyetlen alapvetõ ok rejlik, mégpedig a test elsavasodása, amely egy eltorzult életmód, táplálkozás és gondolkodás következménye.
Ez az elsavasodás a testben élõ mikroorganizmusok túlszaporodásához vezet, és ezek méreganyagai hozzák létre azokat a tüneteket, amelyeket betegségnek hívunk. Csak egyetlen gyógymód van rá: lúgosítani és energizálni!

Hajrá! Mindketten elkezdtük fogyasztani a SuperGreenst és a Prime pH-t.
Sokáig csak 1 litert tudtam meginni. Már ez is jóval több volt, mint amennyi folyadékot eddig ittam. Állandóan futkoztam pisilni. Azt gondoltam ha valaha is fel tudom emelni 2 literre a napi fogyasztásomat, akkor egész nap a wc-n fogok ülni. Természetesen nem így lett. Egyszer csak kezdtem érezni a szomjúságot, és próbáltam fél literrel többet inni, majd még szomjasabb voltam, és sikerült a napi 2 liter folyadékot meginnom. Közben a vesém és a hólyagom is hozzászokott a többlet folyadékhoz, és már nem kellett szaladgálnom.
Ahogy „rászoktam” a SuperGreensre azt vettem észre, hogy már napi 3 liter vizet iszom. A SuperGreens visszaadta a természetes szomjúságérzetemet, és állandóan innom kell,mindig szomjas vagyok.

A méregtelenítési tünetek lezajlása után észrevettem, hogy energiám megnõtt, kevesebb alvásra van szükségem (6-7 óra elég),  kipihenten ébredek (magamtól, pontban fél 7-kor), és rögtön „észnél vagyok”, nem fáj semmim, jobb lett az általános közérzetem. Nap mint nap éjjel fekszem le, és egészen addig nem érzek fáradtságot, pedig 3 éves kislányom is rengeteg energiát igényel. Reggeltõl késõ estig teszem a dolgom, megállás nélkül.
És ami fontos, hogy az emésztésem teljesen rendben van, és a fejfájásom is elmúlt.
Közben fokozatosan áttérek a lúgosító táplálkozásra. És az az érdekes, hogy minden magától jön. Nem kívánom a húst (fõleg a disznót), semmilyen szalámi félét, kevesebb tojást és sajtot eszek mint eddig. Kevesebb cukrot fogyasztok. Egyszerûen nem kívánom. Viszont rengeteg fõzeléket, vegyes salátát és csírát eszek. Finomnak érzem. Régebben meg nem tudtam volna enni a saláta levelét csak úgy. Jó kis ecetes, cukros lében rengeteget ettem. Most meg nyersen magában, vagy mindenféle zöldséggel együtt. Egyre többször veszek rozskenyeret, teljes kiõrlésû tönkölykenyeret a fehér kenyér helyett.

Komolyabb betegségem  szerencsére eddig még nem volt, ezért fontosnak érzem, hogy megelõzésképpen továbbra is fogyasszam a szuper zöld italt, és folyamatosan lúgos állapotban tartsam a testemet, hogy sejtjeim épek és egészségesek maradjanak. Elköteleztem magam a termék mellett, és szeretném mindenki számára elérhetõvé tenni.

Bedõ Anita


Designed and hosted by PortDesign.