supergreens

 

 

A SuperGreens por és kapszulák:

Alaptermékünk, a SuperGreens szó szerint megfürdeti a sejteket lúgosító tápanyagokban, vitaminokban és ásványi kiegészítõkben, amelyek segítenek feltölteni és energizálni az egész testet.

A SuperGreens összetevõi tiszta, biotermesztett zöld füvekbõl, csírákból, zöldségekbõl, illetve szerves ásványi anyagokból állnak, és szuperkoncentrált töménységûek. Egy napi adag a termékbõl kb. 1,5 kg friss zöldség lúgosító erejének felel meg. A termékek különlegessége, hogy az InnerLight elektromosan feltölti a zöld koncentrátumban lévõ parányi részecskéket (az elektromos vagy sztatikus feltöltés elektronok, azaz negatív töltések hozzáadását jelenti, ami a lúgos kémhatást növeli). Egy különleges eljárás során ezeket az anyagokat olyan apróra porítják, hogy azok vízbe keverve kolloidot képeznek. A kolloidban a részecskék szilárdak maradnak ugyan (kémiai értelemben nem oldódnak fel), de a keverék oldatként viselkedik. A hatóanyag rendkívül kicsiny részecskéinek összfelülete óriási, ezért a kémiai/élettani hatások nagyon hatékonyak. Egy szabadalmaztatott eljárással, a "mikro-ionizációval" érik el, hogy ezek a részecskék a késõbbiekben is különállók maradjanak.

 

Könnyen emészthetõ szerves összetevõi lúgosítják, energizálják és táplálják az Ön sejtjeit, miközben egyensúlyba hozzák testének pH-szintjét.

• 49 különbözõ bio-termesztett zöldség, zöld fû, levél és csíráztatott gabonaszem egyedülállókeveréke.

• Ezek a növények több, mint 125 szerves, természetes vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és flavonoidot tartalmaznak.

• Különlegesen energizál: az InnerLight szabadalmazott bioenergetikai technikával elektrosztatikusan feltölti a port - érezni fogja a különbséget!

• Szuper koncentrátum – 20:1. Négyszer erõsebb, mint általában a zöld porok.

• Kolloidális méretû részecskék, melyek a vízzel kolloidot képeznek - ez lehetõvé teszi a maximális felszívódást.

• Nem tartalmaz ártalmas algákat, gombákat, illetve probiotikus baktériumokat.

Összetevõi: zöld kamutfû, árpafû, citromfû, kukoricafû, búzafû, áfonyalevél, lucernalevél (alfalfa), pitypanglevél, feketedió-levél, szederlevél, lapulevél, málnalevél, boldolevél, goldenseal levél, papayalevél, eperlevél, rozmaringlevél, szójalecitin, fehérfûz-kéreg, szilfakéreg, fehérmályvagyökér, pau d'arco gyökér, kukoricahaj, béta-karotin, csipkebogyó (rose canina), echinacea, tarackbúza, legyezõfû, zabfû, szójacsíra, kelkáposztalevél, spenótlevél, okra gyümölcs, fejes káposzta, zellergumó, petrezselyemlevél, brokkoli, kurkumagyökér, paradicsom, vízitorma, lucernadzsúsz, borsmentalevél, fodormenta levél, wintergreen levél, zsályalevél, kakukkfûlevél, ásványkeverék, aloeveralevél-koncentrátum.

Használata elején sokan tapasztalnak átmeneti méregtelenítési tüneteket. Ezek egyénenként eltérõek lehetnek: ízületi fájdalmak, nátha jellegû tünetek vagy fejfájás, hasmenés, de ezek enyhék, és kb. 1-2 hétig tartanak. A jelenség hasonló, más méregtelenítõ kúrák során tapasztalható tünetekhez.

Prime pH oxigén-katalizátor cseppek:                  Prime PH

A Prime pH nem más, mint víz- és oxigénkatalizátor a véráramban. Ez a formula lúgosít, semlegesít, oxigenizál és pH-kiegyensúlyozó hatással van a testre.

Segít abban, hogy a vére könnyebben vegye fel az oxigént a vízbõl, és erõsíti a por savakat semlegesítõ hatását.

• Erõteljes oxigén-katalizátor – segíti a sejtek optimális mûködését.

• Nátrium-klorit (nem klorid!) egyedülálló, szabadalmazott formája, mely lúgosító hatása mellett antibakteriális és gombaölõ hatású, továbbá szabad oxigént juttat a véráramba.

A Prime pH-val kezelt víz kémhatása 9,5 körül van a pH-skálán. Ez fontos, mivel az a szándékunk, hogy lúgosítsuk a testünket, és megszüntessük a túlzottan savas állapotokat, amelyek a legtöbb embernél elõfordulnak az egészségtelen étkezési szokások következtében.

Hogyan juthat hozzá?

A Dr. Robert O. Youngáltal kifejlesztett lúgosító termékek egy tanácsadói rendszeren keresztül kerülnek értékesítésre.

Ez azért van így, mert a termékek fogyasztása során, ahogy fokozatosan elindul a savtalanítás, a szövetekbõl és a zsírsejtekbõl kioldódó savas méreganyagok hatására méregtelenítési tünetek jelentkezhetnek.

Ilyenkor jó ha van a közelben valaki, aki személyesen oda tud figyelni ránk, és akihez fordulhatunk kérdéseinkkel, gondolatainkkal.

Ha szeretné kipróbálni Dr. Young lúgosító programját, írjon vagy telefonáljon nekünk és igyekszünk segíteni legjobb tudásunk szerint.

Elérhetõségünket megtalálja a kapcsolat menüpontban.

 


Designed and hosted by PortDesign.