Hogy mik is azok az enzimek?

Dr. Edward Howell: Enzimtáplálkozás című könyvében nagyon sok infó található róla.
Enzimek csak az élõ, nyers, hõkezeletlen ételekben találhatók meg.
Sokáig a figyelmünk csak a vitaminokra, ásványi anyagokra, nyomelemekre korlátozódott, ám manapság kezdi igazán felismerni a tudomány ezeknek az enzimeknek a csodálatos hatását is.


Brend Milenkovics: Enzimekkel az öregedés ellen (100 évig élni) címû könyvében még több mindent tudhatsz meg az enzimekrõl.

A könyv ajánlója:
“Az enzimek olyan anyagok, melyek kémiai reakciókat váltanak ki a szervezetben, illetve felgyorsítják azokat. Az emésztést, a légzést és az energianyerést is az enzimek teszik lehetővé.
Helyesen alkalmazva az enzimek számos betegség leküzdésében segíthetnek. Leggyakrabban a következő esetekben vetik be õket:

  • emésztési panaszok
  • vénaproblémák
  • vírusfertõzések
  • daganatos betegségek
  • autoimmun-betegségek
  • reumás panaszok

Ma már tudjuk: Az idő előtti öregedés minden esetben enzimhiányra vezethető vissza!

Az enzimaktiválás lépései: friss és nyers táplálékokból álló egészséges étrend, megfelelõ mennyiségû mozgás és stressz-oldás – így életünk második felében éppen olyan egészségesek és fittek lehetünk, mint az első felében!”

Milyen témákat ismerhetsz meg a könyvből?
Mik azok az enzimek?
Történeti visszatekintés
Az enzimek felépítése, feladata és hatása
A természet csodái
A csodálatos enzimek
Az enzimek feladatai
Az öregedés késleltetése
Az örök élet – realitás?
Enzimterápia: A betegségek kezelése enzimekkel (pl. gyulladások, sérülések, vénaproblémák, vírusfertõzések, rákos megbetegedések, autoimmun-betegségek, reuma)
Enzimkészítmények és áttekintésük

Csudajó és érdekes olvasmány. Nekem nagyon tetszett! Bátran ajánlom!

Ha szeretnél még többet megtudni az enzimekrõl, az egészéges életmódról, akkor kövess minket továbbra is az új évben is, mert sok új cikkel, recept ötlettel várlak, sõt, egy hamarosan elkészülõ anyagomban teljes részletességgel olvashatsz majd minden Téged érintõ témáról.

Forrás: http://www.fittnok.hu/brend-milenkovics-enzimekkel-az-oregedes-ellen-100-evig-elni?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=brend-milenkovics-enzimekkel-az-oregedes-ellen-100-evig-elni


Designed and hosted by PortDesign.