Az InnerLight a zöld növényeket és csírákat abban az állapotukban takarítja be, mikor legnagyobb a tápértékük.
Ezeket a tápanyagokat apró, kolloidális mikroszemcsékre bontják, s ez a por könnyen felszívódik a szervezetben.
A mikro-ionizált™ Folyékony Villám kolloidális cseppek könnyen felszívódnak, s a vér, illetve a nyirokrendszer azonnal fel tudja használni õket.
A kolloidális kapszulák lassabban és mélyebben szívódnak fel, így ezeket a szövetek és a szervek jobban tudják hasznosítani.

BioLight – Biofény    (folyékony)

Mit tesz?
Megnöveli belsõ energiánkat. Fokozza az éberséget, erõsíti a koncentrációs képességet, a kitartást, és lendületesebbé tesz.

Mi teszi hatékonnyá?
Természetes NADP koenzim.

Miért?
Az NADP egy olyan molekula, amelyre a sejteknek szükségük van ahhoz, hogy energiához jussanak; minél több energiára van szüksége egy sejtnek, annál több NADP-t igényel. A különleges, kolloid állapotú NADP elektromosan vonzódik a sejtekhez, és a sejtek közvetlen forrásként használhatják, hogy feltöltõdjenek.
Egyedülálló összetétele: demineralizált víz, NADP koenzim, ezüst, ionizált szilícium-dioxid.

 

SuperSoy Sprouts szójacsíra   (por)

Mit tesz?
Kiegyensúlyozza a hormonmûködést, méregteleníti a vért, segíti a szervezetet, hogy megszabaduljon a fertõzésektõl, és akadályozza a rák kialakulását elõsegítõ enzimek mûködését.

Mi teszi hatékonnyá?
Fiatal, csíráztatott szója

Miért?
A kiegyensúlyozatlan étkezés következtében a szervezetünkben lerakódott savak elvonják a vérbõl az oxigént, amire pedig szükségünk lenne az emésztési folyamathoz. Így nem elégetjük, hanem erjesztjük a táplálékot. A szója olyan különleges összetevõket tartalmaz, melyek akadályozzák ezt a folyamatot; továbbá segíti a testet, hogy az egyéb, terhelést okozó tényezõkkel megbirkózzon. Ezen kívül csökkenti a cukoréhséget.
Egyedülálló összetétele: bio-termesztésû szójacsíra.

 

Mega Vita-Min sejtsókkal     (kolloid kapszulák)

Mit tesz?
Energetikai szempontból létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és tápanyagok szuper dózisa.

Mi teszi hatékonnyá?
Valamennyi létfontosságú vitamin, ásványi anyag, tápanyag, sejtsó, és egy gyógynövény-formula.

Miért?
A Mega Vita-Min sejtsókkal egyesíti egy multivitamin-készítmény erejét a létfontosságú ásványi anyagokkal, mind a 12 sejtsóval, valamint bio-termesztésû gyógynövényekkel. Ezen kívül hozzáadtunk (szervetlen) nyomelemeket is. A test nem képes megfelelõen feldolgozni a tápanyagokat szervetlen ásványi anyagok, nyomelemek segítsége nélkül.
Egyedülálló összetétele: kalcium-aszkorbát (C-vitamin), E-vitamin, bioflavonoidok, rutin, betain HCL, kalciumpantotenát, kalcium AAC, magnézium AAC, béta-karotin, thiamin, niacinamid, inositol, riboflavin, cholin bitartarát, PABA, cink AAC, A-vitamin, vas tartalmú AAC, mangán AAC, petrezselyemlevél, pitypanggyökér, búzakorpa, lucernalevél, feketenadálytõ-gyökér, céklagyökér, B12-vitamin, biotin, rózsaszirom, kalcium-foszfát, vas-foszfát, nátrium-foszfát, kalcium, kalcium-szulfát, nátrium-szulfát, D-vitamin, folsav, réz AAC, króm AAC, szelén AAC, kálium-szulfát, nátrium-klorid, kelp (tengeri moszat), kálium-foszfát, magnézium-foszfát, rizsfehérje, lucerna, fodros lórom (rumex crispus), vas AAC, szelén AAC, d-kalcium-foszfát, sztericsav, kálium AAC, cink AAC, kálium-klorid, szulfát, kovaföld.

 


Tengeri halolaj/ Borágó-olaj    (lágyzselé kapszulák)

Mit tesz?
Ez a termék biztosítja azokat a létfontosságú zsiradékokat, amelyekre az agynak és a testnek szüksége van ahhoz, hogy növelje energiaszintjét, látási és agyi funkcióinak ellátását, a bõr egészségét, az izmok fejlõdését, és segíti a szervezetet, hogy megszabaduljon  a   felesleges   zsírtartalékaitól,   s   ez   által   csökkenti  a  szívbetegségek
kialakulásának lehetõségét.

Mi teszi hatékonnyá?
A létfontosságú Omega-3 EPA és DHA zsírsavak.

Miért?
A zsírsavak, fõleg a halakból kinyerhetõ Omega-3 EPA és DHA zsírsavak, létfontosságúak a sejtek normális növekedéséhez és jó állapotuk megõrzéséhez. Különösen hasznosnak bizonyultak a biológiailag legaktívabb szerveknél: az agy, a szem és a szív esetében. A különbözõ halolajokból álló tengeri zsiradékok és a borágófû olaj az EPA, a DHA és egyéb zsírsavak gazdag forrása.
Egyedülálló összetétele: tengeri halolajok, sáfrányosszeklice-olaj, borágófû-olaj, E-vitamin.

 


Fibrada Plus   (kolloid kapszulák)

Mit tesz?
Biztosítja a szervezet napi rostigényét, és segíti az emésztõrendszer megtisztítását.

Mi teszi hatékonnyá?
Zöldségekbõl és füvekbõl kinyert rostanyagok.

Miért?
A rostok megkötik a szervezeten belül lerakódott salakanyagokat, így lehetõvé teszik, hogy az emésztõrendszer megszabaduljon a mérgezõ vagy szükségtelen elemektõl. A Fibrada formulája olyan növényekbõl kinyert rostokat tartalmaz, mint például az ír moha, melyben szerves alkáli sók is találhatók, amelyek energiával töltik fel a szervezetet.
Egyedülálló összetétele: rebarbaragyökér, vajdiógyökér, Cascara Sagrada, Psyllium magok, alma-pektin, búzakorpa, ír moha, bentonit, ehetõ algalevél, lucerna, petrezselyemlevelek, kalcium-aszkorbát, d-kalciumpantotenát, kalcium-foszfát, vas-foszfát, nátrium-foszfát, kálium-foszfát, nátrium-klorid (só), nátrium-szulfát.

 


Sagrada Plus   (kolloid kapszulák)

Mit tesz?
Gyengéden és természetes úton segíti a végbél falainak megtisztítását. Enyhíti a székrekedést.

Mi teszi hatékonnyá?
Cascara Sagrada és egyéb gyógynövények.

Miért?
A gyógynövényeknek ez a kombinációja fellazítja és feloldja a végbél belsõ falára tapadó lerakódásokat.
Egyedülálló összetétele: Cascara Sagrada, rebarbaragyökér, Psyllium mag (porított), borbolyagyökér, gyömbérgyökér, lapulevél, eperlevél, édesgyökér, goldenseal, ánizskapormag (porított), málnalevél, cayenne bors, kalcium-foszfát, vas-foszfát, kálium-foszfát, nátrium-klorid (só), nátrium-foszfát és nátrium-szulfát.

 

MycoDetox I és MycoDetox I I
(folyékony)          (kolloid kapszulák)

Mit tesznek?
A sejtszintû méregtelenítésnek ez az erõteljes eszköze megvédi a sejteket a gombamérgektõl, melyeket a baktériumok, az élesztõgombák, penész- és egyéb gombák, illetve az alkohol és a cigarettafüst hoznak létre a szervezetben. A MycoDetox I Folyékony Villám magas töltéssel rendelkezõ kolloidjai azonnal felszívódnak, és hasznosulnak a vér és a nyirokrendszer által. A MycoDetox II  lassabban  megemésztõdõ  kapszulái  a szerveket és szöveteket látják el a szükséges anyagokkal.

Mi teszi õket hatékonnyá?
N-acetil cisztein és L-taurin aminosavak, valamint MSM szerves kén.

Miért?
Az N-acetil-cisztein aminosav a tapasztalatok szerint méregteleníti a káros élesztõ-, penész- és egyéb gombák által létrehozott savakat, bomlástermékeket, baktériumokat. Fõleg az ecet-aldehidet és az alkoholt célozza meg, melyek az erjedés következtében jönnek létre. Az L-taurin, ami ugyancsak megtalálható a MycoDetoxban, fokozza az emésztõrendszer hatékonyságát. Elõsegíti a kelátképzést, a zsírégetést és az izomszövetek épülését.
Egyedülálló összetétele: MycoDetox I: demineralizált víz, kolloidális N-acetil-cisztein, molibdén, L-taurin, nikkel, B12, B6, ásványi sejtsók. MycoDetox II: (kapszulánként) 400 mg tiszta N-acetil cisztein, 200 mg tiszta L-taurin, MSM szerves kén.

 


SpectraZyme – Enzimspektrum   (kolloid kapszulák)

Mit tesz?
Ez a kettõs céllal létrehozott formula egyrészt kontrollálja az élesztõ- és egyéb gombák és baktériumok széles skáláját, másrészt segíti a fehérjék, szénhidrátok és zsírok emésztését.

Mi teszi hatékonnyá?
Kaprilsav, undecilénsav, olívalevél-kivonat, zöldségekbõl kinyert enzimek.

Miért?
Az enzimeknek és aminosavaknak ez a kombinációja hatékonyan távolítja el a káros mikroorganizmusokat. Az olívalevél-kivonatot évszázadokon át használták az olyan bakteriális fertõzések gyógyítására, mint amilyen pl. a malária. A zöldségekbõl kivont enzimek széles skálája segíti a táplálékban fellelhetõ fehérjét átalakítani aminosavakká, melyek a szervezet építõkövei.
Egyedülálló összetétele: undecilénsav, kaprilsav, olívalevél-kivonat, rizsliszt, sárga lórom, vörös lóhere, fokhagyma, pau d’arco, lipázok, bromelain, papain, amiláz, szilícium-dioxid, cellulóz, H-vitamin, cianokobalamin (B12), folsav és magnézium-sztearát.

 


Caprilenic – Kapril    (folyékony)

Mit tesz?
Kipusztítja az élesztõ-, penész- és egyéb gombákat, megakadályozza visszatérésüket és túlszaporodásukat.

Mi teszi hatékonnyá?
Kaprilsav és undecilénsav.

Miért?
A kaprilsav felszámolja az élõsködõ élesztõgombákat – különösen a candida jellegûeket –, azok nélkül a mellékhatások nélkül, amiket az élesztõgomba elleni, gyógyszeres kezelések okozni szoktak. Az undecilénsav még erõsebb, s a kettõ együtt hatékonyan és természetes úton kezeli az élesztõ-, penész- és egyéb gombákat.
Egyedülálló összetétele: demineralizált víz, kolloidális kaprilsav és undecilénsav.

 

Foundation Pack – Alapozó csomag

Mit tesz?
Biztosítja a test számára az optimális energiaszint és egészség fenntartásához szükséges forrásokat.

Mi teszi hatékonnyá?
Oxigén, vitaminok, ásványi anyagok, izoflavonoidok és NADP.

A csomagban található termékek:
SuperGreens por, LL Prime pH, SuperSoy Sprouts szójacsíra, LL BioLight.

 


Cornerstone Pack – Sarokkõ csomag

Mit tesz?
Bevezetõ csomag, mely gyengéden tisztítja a testet.

Mi teszi hatékonnyá?
Oxigénnel és tápanyagokkal látja el a sejteket és kiegyensúlyozza a test pH-értékét.

A csomagban található termékek:
SuperGreens por, LL Prime pH.

 


Basics Pack – Alapok csomag

Mit tesz?
Az Alapok csomag a szervezetünk számára minden nap szükséges tápanyagok széles spektrumát tartalmazza; a természet alapvetõ anyagaiból lett összeállítva.

Mi teszi hatékonnyá?
Kolloid méretõ vitaminok, ásványi anyagok és sejtsók.

A csomagban található termékek:
LL Silver Plus, LL Catalyst Complex, LL Noni Complex, LL B-Complex, Mega Vita-Min sejtsókkal.

 


Silver Plus – Ezüst plusz    (folyékony)

Mit tesz?
Erõsíti a szervezet saját védekezõ rendszerét.

Mi teszi hatékonnyá?
Az esszenciális ezüst nyomelem katalizátorként mûködik, és akadályozza azt az enzimfolyamatot, amire az élesztõ-, penész- és egyéb gombáknak, baktériumoknak szüksége van az anyagcseréjükhöz. Az új, egészséges sejtek létrehozásában is katalizátorként mûködik.

Miért?
Ebben a készítményben mindegyik nyomelem védõelemként mûködik. Az ezüst segíti a szervezetet, azáltal hogy akadályozza a toxikus mikroorganizmusok anyagcseréjét. Az arany szuper-energiahordozó, mely segíti a sejtek egymás közötti kommunikációját és regenerálódását. A réz pedig a csontok, a hemoglobin és az elasztin létrejöttét segíti, amelyek mind létfontosságúak a gyógyuláshoz.
Egyedülálló összetétele: demineralizált víz, ezüst, arany, réz, titán, ásványisejtsó-keverék.

 


Króm/Vanádium   (folyékony)

 

Mit tesz?
Segít megfelelõ kontroll alatt tartani a test vércukorszintjét. Segíthet a cukoréhség kontrollálásában is.

Mi teszi hatékonnyá?
Esszenciális ásványi anyagok, a króm és a vanádium.

Miért?
A króm segít az inzulinnak a zsíranyagcserében, izommá alakítja a fehérjét, és energiává a cukrot. A két ásvány együtt fontos szerepet játszik az LDL-koleszterin szintjének csökkentésében és a HDL-koleszterinszint növelésében.
Egyedülálló összetétele: demineralizált víz, króm, vanádium.

 


SZEMÉLYES HIGIÉNIAI TERMÉKEK

InLighten sampon és kondicionáló balzsam

Táplálja a hajat, a fejbõrt és a hajhagymákat.
Egészségessé, könnyen kezelhetõvé teszi a hajat.
Segíti az egészségesebb hajnövekedést.
Segít feloldani a szõrtüszõket eltömítõ olajakat és egyéb hulladékokat.
Stimulálja a fejbõrt.
Teljesen természetes.
NEM tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket, festéket, illetve illatanyagot.

 

 

Earth Essence agyag

Az Earth Essence agyag egy vulkáni hamu, amely az idõk során lerakódott a tengervízben.
Mai meghatározása szerint ez egy duzzadó fajta Montmorillonite természetes állapotban. Ez az agyag, kombinálva az aloé vera egész levelével, valamint tisztított vízzel, sima és nyugtató maszkot képez a bõr számára.

 


Stabilizált felületi oxigén spray

A Stabilizált felületi oxigén spray egyedülálló formában tartalmazza az oxigént a bõr számára. Úgy lett megalkotva, hogy a bõrön való alkalmazást kényelmesebbé tegye. Az arcon és a nyakon használva felfrissíti a bõrt, és segít beállítani annak természetes pH-egyensúlyát. Rá lehet fújni kisebb karcolásokra, vágásokra és bõrirritációkra is, segít megnyugtatni a bõrt, és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

 


Designed and hosted by PortDesign.