Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy részletes információt, tájékoztatást nyújtsunk mindazoknak, akik számára fontos a saját és környezetük egészsége. Szeretnénk segítséget nyújtani mindenki számára, aki szeretné megváltoztatni étrendjét, elkerülve ezáltal szervezetének elsavasodását. Ebben nyújtanak segítséget számunkra a lúgosító ételek és a víz. Egészségünk fennmaradásának titka rendkívül egyszerű. Csupán étrendünk megváltoztatásával, ezen lúgosító élelmiszerek fogyasztásával megakadályozhatjuk egészségünk leromlását, testünk megtalálja az optimálist testsúlyt, elkerüljük a fáradékonyságot, rengeteg energiára teszünk szert.

Egyre többet olvashatunk arról, hogy a testünk elsavasodása mennyi egészségügyi probléma forrása lehet, hogy a lúgos ételek mennyi pusztítást végesznek szervezetünkben. Honlapunkon Önök elé tárjuk Dr. Robert O. Young amerikai sejtbiológus savasodással kapcsolatos kutatásainak eredményét, melyben bemutatja hogyan betegszenek meg sejtjeink lépésrõl-lépésre, hogyan alakulnak ki ismert betegségeink, valamint megmutatja a megoldást amellyel könnyedén kerülhetjük el az elsavasodást, és megnyitjuk a test öngyógyító folyamatához vezetõ utat.

Ez a program meghosszabbítja az életét, és új életminõséget tesz lehetõvé mindenki számára. Reméljük sokaknak segíthetünk ezzel a honlappal!

Kellemes olvasást!

 


Designed and hosted by PortDesign.