Az elmúlt évtizedben Robert O. Young a világ egyik legjobb kutatójaként szerzett nemzetközi hírnevet.

 

Több mint 25 éves pályafutása során Dr. Young kutatásait a sejtek szintjére összpontosította, ezen belül is a táplálkozásra szakosodva.

 

Egy új biológiai elmélet kifejlesztõje, amely a Mikrozima elmélet nevet kapta.

 

Dr. Robert O. Young és felesége Shelley Redford YoungEgy új biológiai folyamat, a pleomorfózis felfedezõje.

 

Öt tudományos fokozatot szerzett, ezen belül 3 doktorátust. Dr. Young tudós, táplálkozási tanácsadó, pedagógus és mikrobiológus, aki eddig nyolc könyvet írt a táplálkozásról, az egészségrõl, valamint a vér tudományáról és a mikrobiológiáról. A képen Dr. Robert O. Young és felesége, Shelley Redford Young.


Az egészséges és beteg vérsejteket vizsgálva megállapította, hogy a beteg sejtek alaktalanok és sötétek, míg az egészségesek kerek formájúak és élénk színûek, szinte ragyognak a beteg sejtekhez képest. Célul tûzte ki magának, hogy rájöjjön mi okozza ezt az érzékelhetõ Belsõ Fényt. Úgy találta, hogy az élet esszenciája majdnem kizárólag növényeken keresztül jut el hozzánk, és, hogy testünk minden sejtjének szüksége van a zöld növényekbõl nyert fényre. Dr. Young megállapításai abban összegzõdtek, hogy minden betegség mögöttes oka a vér túlsavasodása. Savas közegben a sejtek meggyengülnek, ami hatással van az idegrendszerre, az izomzatra, a bõr tónusára, az agysejtekre, valamint a szervekre.

 

 

A túlsúly sem más mint a test normális reakciója a túlsavasodásra. Aki alkalmazza Dr. Young által kifejlesztett InnerLight (Belsõ Fény) termékeket, és táplálkozását a lúgosító ételek felé mozdítja, helyreállíthatja sav-bázis egyensúlyát, visszanyerheti optimális egészségét és jó közérzetét.


Designed and hosted by PortDesign.