Az InnerLight Natural Essentials termékcsaládja a természet és a fejlett tudomány csodája. A termékek hatóanyagai mélyen behatolnak a bõrbe, és felgyorsítják a teltebb, kerekebb és egészségesebb bõrsejtek növekedését. A termékek alkotórészei természetes, fõként növényi anyagok. Nem tartalmaznak rákkeltõ anyagokat, tartósítószereket, valamint szintetikus anyagokat sem. Hatóanyagaik orvosilag ellenõrzötten a legjobb minõséget képviselik.

 

A Natural Essentials termékcsalád tagjai a következõk:
·Gentle Cleanser – Arctisztító tej
·Oxygen Mist – Oxigén pára
·Hydrating Serum – Hidratáló szérum
·Moisturizing Crème – Hidratáló krém

Milyen hatással lesz a Natural Essentials a bõrömre? A Natural Essentials egy olyan – orvosok és tudósok által kifejlesztett – rendszer, amely a legfejlettebb nanotechnológiai eljárások eredménye. Ez a rendszer akár néhány hét leforgása alatt fiatalabbá, erõsebbé és simábbá teszi a bõrünket mind kinézetre, mind pedig tapintásra. A Natural Essentials termékcsalád kortól, és a bõr színétõl, típusától vagy állapotától függetlenül segít eltüntetni a nap által okozott károsodások nyomait, illetve az öregedés jeleit.

Hogyan érhetem el a legjobb hatást a Natural Essentials rendszer segítségével?

Fontos, hogy pontosan be kell tartani az egyszerû és könnyen követhetõ „egyiket-a-másik-után” rendszert. A termékcsalád minden egyes tagját úgy fejlesztették ki, hogy növelje az utána következõ hatását. Így érhetõ el a maximális hidratáló és bõrregeneráló hatás. Javasoljuk, hogy hagyja abba minden egyéb arcápoló termék használatát, ami nem része a Natural Essentials rendszernek.

Hogyan kezdjünk hozzá?

A gyönyörû bõrhöz vezetõ út négy lépése a következõ:
1. tisztítás
2. tonizálás
3. hidratálás és a sejtek megújítása
4. a bõr nedvességtartalmának megõrzése és védelme
Ezeket a lépéseket tegyük a mindennapi rutin részévé!

Elsõ lépés:

(1) Tisztítás
A tejszerûen finom állagú arctisztító termék kíméletes, mégis hatékony megoldást kínál a smink és a különféle szennyezõdések lemosására, azonban a létfontosságú lipideket (zsírszerû anyagokat) nem távolítja el az arcbõrbõl. A termék használata után tisztának érezzük a bõrt, amely sima és puha tapintásúvá válik. A hagyományos arctisztítóktól eltérõen, a tisztítást követõen egybõl azt érezzük, hogy az arcbõrünk nedvességtartalma megnõtt. Ez a kezdeti lépés felkészíti az arcbõrt a többi Natural Essentials termék használata elõtt.ALKALMAZÁS: Az elõzõleg megnedvesített arcbõrbe apró körkörös mozdulatokkal 10-15 másodpercig masszírozzuk be az arctisztítót. Majd alaposan öblítsük le az arcunkat hideg vízzel. A legjobb hatás elérése érdekében reggel és este is használjuk.


Második lépés:

(2) Oxygen Mist – Oxigén pára
Plasztikai sebészek, bõrgyógyászok és más specialisták az oxigént már több mint egy évtizede használják a szépészeti beavatkozások után a bõr regenerációjának meggyorsítására, illetve a nehezen hegedõ sebek gyógyítására. Az Oxygen Mist csökkenti a bõrirritációt, elõsegíti a gyógyulást, továbbá javítja a bõr tónusát és a bõrszövetek minõségét.ALKALMAZÁS: Csukjuk be a szemünket, majd az Oxygen Mist sprét arcunktól 10-15 centiméter távolságra tartva spricceljünk rá egy-egy adagot arcunk jobb, illetve bal oldalára, majd hagyjuk megszáradni. A terméket az arctisztítás után használjuk, illetve akkor, ha valamilyen bõrirritációtól, például pattanástól vagy kiütéstõl szeretnénk megszabadulni.

Az Oxygen Mist egyéb felhasználási lehetõségei:

·borotválkozás után – a bõr gyorsabban megnyugszik
·leégés után – csökkenti a leégés hatását és elõsegíti a bõr regenerálódását
·antibakteriális hatás – segít csökkenteni a bõrfertõzést, illetve gyorsabban meggyógyulnak bõrünkön keletkezett karcolások és égési sérülések
·mindennapi használat – legyen mindig kéznél az Oxygen Mist rovarcsípés, pattanások, bõrsérülések, leégés, a bõr felhólyagosodása, bõrfertõzések és még sok minden más esetére!

 

Harmadik lépés:

 

(3) EGF hidratáló szérum
Az EGF – ami a hámnövekedési faktor szó angol rövidítése – nagy mennyiségben termelõdik a gyermekek bõrében. Gyermekkorban ezért olyan ruganyos, feszes és gyönyörû a bõr. Az életkor elõrehaladtával azonban kevesebb EGF termelõdik, és bõrünkön megjelennek az öregedés jelei. Az orvosok gyakran használják az EGF-et a sebek, égési és egyéb bõrsérülések gyógyulásának meggyorsítására. A nano-EGF formulát tartalmazó Natural Essentials hidratáló szérum hatására a bõr ugyanolyan fiatalos lesz, akár a gyermekeké – ruganyosabb, feszesebb és puhább.

ALKALMAZÁS: A termékbõl spricceljünk egy adagot a tenyerünkbe, majd finoman dörzsöljük be vele az arcbõrünket és a nyakunkat, amíg teljesen fel nem szívódik. Éjszaka és napközben is használjuk az optimális hatás elérése érdekében!

Negyedik lépés:

(4) Biopeptid és antioxidáns tartalmú hidratáló krém

A Natural Essentials hidratáló krém kivételesen hatékonyan fiatalítja meg, illetve regenerálja bõrünket. A kor elõrehaladtával, valamint a folyamatos külsõ behatások miatt a bõr szerkezete és védõfunkciója is jelentõs mértékben romlik. Ez a hidratáló krém olyan biopeptid molekulák széles skáláját tartalmazza, amelyek helyreállítják a bõr fiziológiai funkcióit. A magas koncentrációnak köszönhetõen csökkenti a ráncosodást, kisimítja a kisebb ráncokat, és puhává varázsolja a bõrt. A kizárólag természetes alapanyagokból kivont antioxidánsok nemcsak táplálják, hanem egyúttal méregtelenítik is a bõrsejteket. Továbbá segítenek a leégés nyomainak, valamint a kisebb hámsérülések és pigmentfoltok eltüntetésében is. A káros napsugarak elleni védelmet rákkeltõ anyagok nélkül segítenek biztosítani.

 


ALKALMAZÁS: A termékbõl ujjheggyel tegyünk egy-egy pici pontot a homlokunkra, arcunk mindkét oldalára, illetve az orrunk hegyére. Ezután finoman dörzsöljük be az arcbõrbe, amíg fel nem szívódik. A legjobb hatás elérése érdekében éjszaka és nappal is használjuk.


Designed and hosted by PortDesign.