Mi a megoldás?

 

Helyes táplálkozás, lúgosítás.

Ha lúgosítja szervezetét - és folyamatosan lúgos állapotban tartja - meghosszabbítja életét és új életminõséget tesz lehetõvé. Azonnali javulást fog tapasztalni.

 

Megnövekszik az energiaszintje, javul a szellemi és koncentrációs képessége, erõsebbé válik, javul az állóképessége, és úgy szabadul meg a fölösleges zsírtól, hogy közben az izmai erõsödnek. Csillogó szeme és szép, tiszta bõre lesz. Jobban fog kinézni. Jobb lesz a sportteljesítménye. Az egész test mûködése hatékonyabbá válik.

 

Bármilyen egészségügyi problémája volt, az javulni fog, és minden valószínûség szerint egyszer csak elmúlik. Visszanyeri mindazt a könnyû, erõfeszítés nélküli, energiával teli állapotot és jó közérzetet, ami gyerekkorban volt jellemzõ.

 

Azzal a gyógyulással, teljességgel, megfiatalodással amit ez a lúgosító program magával hoz, Ön megtapasztalhatja a vibráló, kicsattanó egészséget.

 

Folyamatosan, újra és újra tanúi vagyunk azok örömének, megkönnyebbülésének és megújult lelkiállapotának, akik legyõztek egy súlyos vagy krónikus betegséget, akik éveken át tartó küzdelmek és kudarcok után végre le tudtak fogyni, akiknek a koleszterinszintje lecsökkent, a bõre kitisztult, energiája visszatért.

 

Vannak emberek akiknek többé nincs szükségük inzulin-injekciókra a cukorbetegség miatt. Vannak emberek akiknek megszûntek a fájdalmai, akiknek rákos betegként eltûnt a tumora, akiknek elmúlt az allergiája, vagy akik meggyógyultak egy-egy fertõzésbõl.

Ezek az emberek újra jól vannak, egészségesek és energikusak.

 

Tapasztalja meg Ön is milyen az, ha a sav-bázis egyensúly helyreáll, egészségét visszanyeri, energiaszintje és teljesítõképessége megnövekszik, életöröme visszatér!

Élje át a testi-lelki-szellemi frissesség új szintjeit!

 

Ép testben ép lélek!


Designed and hosted by PortDesign.