Férjemmel 2007. tavaszán ismertük meg az InnerLight termékeket. Megfogott Bennünket Dr. Robert Young elmélete, miszerint minden betegség mögött egyetlen alapvetõ ok rejlik, mégpedig a test elsavasodása, amely egy eltorzult életmód, táplálkozás és gondolkodás következménye.

Ez az elsavasodás a testben élõ mikroorganizmusok túlszaporodásához vezet, és ezek méreganyagai hozzák létre azokat a tüneteket, amelyeket betegségnek hívunk. Csak egyetlen gyógymód van rá: lúgosítani és energizálni!

Nagy várakozással elkezdtük fogyasztani a SuperGreenst és a Prime pH-t.

A méregtelenítési tünetek lezajlása után mindketten észrevettük, hogy energiánk megnõtt, kevesebb alvásra lett szükségünk, kipihenten ébredtünk, nem fájt semmink, jobb lett az általános közérzetünk.Javult a koncentráló képességünk, terhelhetõbbé váltunk fizikailag és szellemileg egyaránt. Ami számomra még hihetetlen az a folyadékbevitel mennyisége volt. Eddigi életemben a napi folyadékbevitel mindent egybevetve (reggeli tea, tej, a leves és esetleg egy pohár üdítõ vagy víz napközben) kb. 6 dl volt.Hiába tudtam, hogy tiszta vízbõl kellene 2-3 litert meginni naponta, hogy testem jól érezze magát, mégsem tudtam inni. Vittem magammal az ásványvizes üveget, kiraktam az asztalra, hogy lássam inni kell, mégsem tudtam inni, mert nem voltam szomjas. Ahogy „rászoktam” a SuperGreensre egyszer csak azt vettem észre, hogy már napi 2 liter vizet iszom, késõbb már meg tudtam inni 3 litert is belõle!

A SuperGreens visszaadta a természetes szomjúságérzetemet, és állandóan innom kell, mindig szomjas vagyok.A SuperGreens számunkra bevált. Komolyabb betegségünkszerencsére eddig még nem volt, ezért fontosnak érezzük, hogy megelõzésképpen továbbra is fogyasszuk a szuper zöld italt, és folyamatosan lúgos állapotban tartsuk a testünket. Így sejtjeink épek és egészségesek maradnak. Egyre több gyógyulásról hallunk a fogyasztók körébõl, akiknek helyreállt az optimális egészségi állapota a lúgosítás után, ezért elköteleztük magunkat a termék mellett, és szeretnénk mindenki számára elérhetõvé tenni.

 


Designed and hosted by PortDesign.