A SuperGreens és a Prime pH  használata

 

Csepegtessen 10-12 csepp Prime pH-t egy liter vízbe, majd tegyen bele egy mérõkanálnyi SuperGreens port. Rázza össze.

A SuperGreens keverhetõ szénsavmentes ásványvízbe,  tisztított vízbe vagy csapvízbe. (ez a legrosszabb, mert nem túl tiszta)
Használhatja az ehhez tartozó literes flakont is, így bárhová magával viheti.
Nagyon fontos, hogy egész nap iszogassa a „lötyikét”. Mindössze arra kell figyelni, hogy étkezés után várjunk 1 órát, fehérje fogyasztás után pedig 2 órát, hogy a gyomorsav a bevitt táplálékot tudja lebontani, különben az emésztés ideje a többszörösére nõhet.
A kikevert adagot 3  órán belül célszerû elfogyasztani.
A nõknek kb. napi 3 liter folyadékot (vizet) kellene inniuk, a férfiaknak pedig 4 litert. Általában azt mondhatjuk, hogy 20 testsúly-kilogrammonként egy litert folyadékot kellene meginni naponta.
A mennyiséget fokozatosan emelje! Nem baj, ha kezdetben csak egy-két litert tud meginni. A szervezete egy idõ után kívánni fogja, így egyre több folyadékot tud majd inni.
Egy ötlet: kevés citromlevet adhatunk hozzá, így kellemes ízû üdítõt kapunk!

 

Mi történhet, ha valaki SuperGreens készítményt fogyaszt?

Elképzelhetõ, hogy méregtelenítési tüneteket tapasztal majd, mint például hasmenés, influenzához hasonló tünetek, fáradtság, fejfájás stb… Ez annak a jele, hogy a teste elkezdte kiüríteni az elraktározódott méreganyagokat a szervezetébõl. Ez egy természetes folyamat, ne ijedjen meg tõle.
Ha nagyon kellemetlen méregtelenítési tünetek jelentkeznének, csökkentse az adagot ½ mérõkanálnyira, ill. 1-2 hétig csak napi 1 litert igyon. Ha már elviselhetõk a tünetek emelje vissza az adagot 1 mérõkanálnyira, és fokozatosan emelje az elfogyasztott mennyiséget is.

Észreveszi majd, hogy kevésbé éhes, így nem eszik olyan gyakran és annyit amennyit enni szokott. Éhségérzeteink egy része valójában a test víz utáni sóvárgása.

Elképzelhetõ, hogy bizonyos ételek utáni erõs vágya csökkenni fog. A kenyér, a tészta, a szénsavas üdítõ, az édesség, a hús, vagy más erõsen savasító ételek iránti epekedés általában lecsökken.

Egyre több zöld ételre vágyik majd, salátákra, zöldségekre.

Amikor a szervezete lúgosodni kezd, akkor a teste elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól, így néhány hónap alatt leadhat 5-10 kg-t.

Megnõ az energiaszintje.

Jobban és mélyebben tud aludni, és kevesebb alvással kipihenten ébredni.

Tisztulni kezd a gondolkodása, és megszûnnek a ködös pillanatok, amelyeket néhanapján sokan tapasztalunk. Ahogy gondolkodásunk tisztábbá válik, javul a stresszhelyzetek kezelésére való képességünk.

Általános egészségi állapota pozitív irányba lép elõre.

 

Egy kis segítség az egészségesebb életmód elkezdéséhez!

Íme néhány egyszerû javaslat, amely segíthet felgyorsítani a folyamatot és a fenti eredmények elérését. Fokozatosan vezesse be ezeket a dolgokat, ne próbáljon mindent egyszerre megváltoztatni!

- Hagyja el a vörös húsok fogyasztását, és csökkentse a szárnyasok (csirke, pulyka stb.) vagy a hal mennyiségét.

- Hagyja el a tejtermékeket, és tej helyett fogyasszon szója- vagy mandulatejet (ami egyébként jó ízû és édesebb is).

- Vásároljon élesztõmentes kenyereket.

- Ne fogyasszon feldolgozott élelmiszert, vagy ha igen, próbálja korlátozni.

- Használjon rendszeresen extra szûz olívaolajat, valamint hidegen préselt lenmagolajat.

- Hagyja el a szénsavas termékeket, a kávét, a teát stb., és válassza a SuperGreenst üdítõitalnak.

- Egyen nagy salátákat fõétkezésekre. Tegyen bele paradicsomot, avokádót, uborkát, cukkinit, valamint más zöldségeket, mandulát, napraforgó-, tök- vagy szezámmagot, esetleg mandulamagot (vízben áztatva). TITOK – minél többet fogyaszt ezekbõl táplálkozása során, annál jobban elkezdi majd kívánni ezeket. Használjon pitát, amelybe beletekeri a zöldségeket vagy a salátákat. A csírás tortilla, vagy a bioliszttel készült tortillák nagyszerûek erre a célra.

- Ne vásároljon desszerteket.

- Azok számára, akik szeretik a chipset vagy a mártogatós dolgokat, javasoljuk a csírás tortillát és a humuszt. Nagyon jó az íze, és laktató is.

- Nem szabad elfelejtenünk, hogy jelenlegi étkezési szokásaink évek hosszú során belénk rögzõdött szokásokon és meggyõzõdéseken alapulnak. Ezek többségét szüleinktõl vettük át, akiknek fogalmuk sem volt abban az idõben a táplálkozás és a betegségek összefüggéseirõl. Ha lassan, de biztosan dolgozik rajta, hamarosan egészségesebb és élvezetesebb életet élhet.

 

Innerlight Supergreens

Amennyiben szeretne terméket rendelni, ide kattintva megteheti:

www.innerlightinc.com/195117 vagy

www.innerlightinc.com/191100

 

 

Az InnerLight a zöld növényeket és csírákat abban az állapotukban takarítja be, mikor legnagyobb a tápértékük.
Ezeket a tápanyagokat apró, kolloidális mikroszemcsékre bontják, s ez a por könnyen felszívódik a szervezetben.
A mikro-ionizált™ Folyékony Villám kolloidális cseppek könnyen felszívódnak, s a vér, illetve a nyirokrendszer azonnal fel tudja használni õket.
A kolloidális kapszulák lassabban és mélyebben szívódnak fel, így ezeket a szövetek és a szervek jobban tudják hasznosítani.

BioLight – Biofény    (folyékony)

Mit tesz?
Megnöveli belsõ energiánkat. Fokozza az éberséget, erõsíti a koncentrációs képességet, a kitartást, és lendületesebbé tesz.

Mi teszi hatékonnyá?
Természetes NADP koenzim.

Miért?
Az NADP egy olyan molekula, amelyre a sejteknek szükségük van ahhoz, hogy energiához jussanak; minél több energiára van szüksége egy sejtnek, annál több NADP-t igényel. A különleges, kolloid állapotú NADP elektromosan vonzódik a sejtekhez, és a sejtek közvetlen forrásként használhatják, hogy feltöltõdjenek.
Egyedülálló összetétele: demineralizált víz, NADP koenzim, ezüst, ionizált szilícium-dioxid.

 

SuperSoy Sprouts szójacsíra   (por)

Mit tesz?
Kiegyensúlyozza a hormonmûködést, méregteleníti a vért, segíti a szervezetet, hogy megszabaduljon a fertõzésektõl, és akadályozza a rák kialakulását elõsegítõ enzimek mûködését.

Mi teszi hatékonnyá?
Fiatal, csíráztatott szója

Miért?
A kiegyensúlyozatlan étkezés következtében a szervezetünkben lerakódott savak elvonják a vérbõl az oxigént, amire pedig szükségünk lenne az emésztési folyamathoz. Így nem elégetjük, hanem erjesztjük a táplálékot. A szója olyan különleges összetevõket tartalmaz, melyek akadályozzák ezt a folyamatot; továbbá segíti a testet, hogy az egyéb, terhelést okozó tényezõkkel megbirkózzon. Ezen kívül csökkenti a cukoréhséget.
Egyedülálló összetétele: bio-termesztésû szójacsíra.

 

Mega Vita-Min sejtsókkal     (kolloid kapszulák)

Mit tesz?
Energetikai szempontból létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és tápanyagok szuper dózisa.

Mi teszi hatékonnyá?
Valamennyi létfontosságú vitamin, ásványi anyag, tápanyag, sejtsó, és egy gyógynövény-formula.

Miért?
A Mega Vita-Min sejtsókkal egyesíti egy multivitamin-készítmény erejét a létfontosságú ásványi anyagokkal, mind a 12 sejtsóval, valamint bio-termesztésû gyógynövényekkel. Ezen kívül hozzáadtunk (szervetlen) nyomelemeket is. A test nem képes megfelelõen feldolgozni a tápanyagokat szervetlen ásványi anyagok, nyomelemek segítsége nélkül.
Egyedülálló összetétele: kalcium-aszkorbát (C-vitamin), E-vitamin, bioflavonoidok, rutin, betain HCL, kalciumpantotenát, kalcium AAC, magnézium AAC, béta-karotin, thiamin, niacinamid, inositol, riboflavin, cholin bitartarát, PABA, cink AAC, A-vitamin, vas tartalmú AAC, mangán AAC, petrezselyemlevél, pitypanggyökér, búzakorpa, lucernalevél, feketenadálytõ-gyökér, céklagyökér, B12-vitamin, biotin, rózsaszirom, kalcium-foszfát, vas-foszfát, nátrium-foszfát, kalcium, kalcium-szulfát, nátrium-szulfát, D-vitamin, folsav, réz AAC, króm AAC, szelén AAC, kálium-szulfát, nátrium-klorid, kelp (tengeri moszat), kálium-foszfát, magnézium-foszfát, rizsfehérje, lucerna, fodros lórom (rumex crispus), vas AAC, szelén AAC, d-kalcium-foszfát, sztericsav, kálium AAC, cink AAC, kálium-klorid, szulfát, kovaföld.

 


Tengeri halolaj/ Borágó-olaj    (lágyzselé kapszulák)

Mit tesz?
Ez a termék biztosítja azokat a létfontosságú zsiradékokat, amelyekre az agynak és a testnek szüksége van ahhoz, hogy növelje energiaszintjét, látási és agyi funkcióinak ellátását, a bõr egészségét, az izmok fejlõdését, és segíti a szervezetet, hogy megszabaduljon  a   felesleges   zsírtartalékaitól,   s   ez   által   csökkenti  a  szívbetegségek
kialakulásának lehetõségét.

Mi teszi hatékonnyá?
A létfontosságú Omega-3 EPA és DHA zsírsavak.

Miért?
A zsírsavak, fõleg a halakból kinyerhetõ Omega-3 EPA és DHA zsírsavak, létfontosságúak a sejtek normális növekedéséhez és jó állapotuk megõrzéséhez. Különösen hasznosnak bizonyultak a biológiailag legaktívabb szerveknél: az agy, a szem és a szív esetében. A különbözõ halolajokból álló tengeri zsiradékok és a borágófû olaj az EPA, a DHA és egyéb zsírsavak gazdag forrása.
Egyedülálló összetétele: tengeri halolajok, sáfrányosszeklice-olaj, borágófû-olaj, E-vitamin.

 


Fibrada Plus   (kolloid kapszulák)

Mit tesz?
Biztosítja a szervezet napi rostigényét, és segíti az emésztõrendszer megtisztítását.

Mi teszi hatékonnyá?
Zöldségekbõl és füvekbõl kinyert rostanyagok.

Miért?
A rostok megkötik a szervezeten belül lerakódott salakanyagokat, így lehetõvé teszik, hogy az emésztõrendszer megszabaduljon a mérgezõ vagy szükségtelen elemektõl. A Fibrada formulája olyan növényekbõl kinyert rostokat tartalmaz, mint például az ír moha, melyben szerves alkáli sók is találhatók, amelyek energiával töltik fel a szervezetet.
Egyedülálló összetétele: rebarbaragyökér, vajdiógyökér, Cascara Sagrada, Psyllium magok, alma-pektin, búzakorpa, ír moha, bentonit, ehetõ algalevél, lucerna, petrezselyemlevelek, kalcium-aszkorbát, d-kalciumpantotenát, kalcium-foszfát, vas-foszfát, nátrium-foszfát, kálium-foszfát, nátrium-klorid (só), nátrium-szulfát.

 


Sagrada Plus   (kolloid kapszulák)

Mit tesz?
Gyengéden és természetes úton segíti a végbél falainak megtisztítását. Enyhíti a székrekedést.

Mi teszi hatékonnyá?
Cascara Sagrada és egyéb gyógynövények.

Miért?
A gyógynövényeknek ez a kombinációja fellazítja és feloldja a végbél belsõ falára tapadó lerakódásokat.
Egyedülálló összetétele: Cascara Sagrada, rebarbaragyökér, Psyllium mag (porított), borbolyagyökér, gyömbérgyökér, lapulevél, eperlevél, édesgyökér, goldenseal, ánizskapormag (porított), málnalevél, cayenne bors, kalcium-foszfát, vas-foszfát, kálium-foszfát, nátrium-klorid (só), nátrium-foszfát és nátrium-szulfát.

 

MycoDetox I és MycoDetox I I
(folyékony)          (kolloid kapszulák)

Mit tesznek?
A sejtszintû méregtelenítésnek ez az erõteljes eszköze megvédi a sejteket a gombamérgektõl, melyeket a baktériumok, az élesztõgombák, penész- és egyéb gombák, illetve az alkohol és a cigarettafüst hoznak létre a szervezetben. A MycoDetox I Folyékony Villám magas töltéssel rendelkezõ kolloidjai azonnal felszívódnak, és hasznosulnak a vér és a nyirokrendszer által. A MycoDetox II  lassabban  megemésztõdõ  kapszulái  a szerveket és szöveteket látják el a szükséges anyagokkal.

Mi teszi õket hatékonnyá?
N-acetil cisztein és L-taurin aminosavak, valamint MSM szerves kén.

Miért?
Az N-acetil-cisztein aminosav a tapasztalatok szerint méregteleníti a káros élesztõ-, penész- és egyéb gombák által létrehozott savakat, bomlástermékeket, baktériumokat. Fõleg az ecet-aldehidet és az alkoholt célozza meg, melyek az erjedés következtében jönnek létre. Az L-taurin, ami ugyancsak megtalálható a MycoDetoxban, fokozza az emésztõrendszer hatékonyságát. Elõsegíti a kelátképzést, a zsírégetést és az izomszövetek épülését.
Egyedülálló összetétele: MycoDetox I: demineralizált víz, kolloidális N-acetil-cisztein, molibdén, L-taurin, nikkel, B12, B6, ásványi sejtsók. MycoDetox II: (kapszulánként) 400 mg tiszta N-acetil cisztein, 200 mg tiszta L-taurin, MSM szerves kén.

 


SpectraZyme – Enzimspektrum   (kolloid kapszulák)

Mit tesz?
Ez a kettõs céllal létrehozott formula egyrészt kontrollálja az élesztõ- és egyéb gombák és baktériumok széles skáláját, másrészt segíti a fehérjék, szénhidrátok és zsírok emésztését.

Mi teszi hatékonnyá?
Kaprilsav, undecilénsav, olívalevél-kivonat, zöldségekbõl kinyert enzimek.

Miért?
Az enzimeknek és aminosavaknak ez a kombinációja hatékonyan távolítja el a káros mikroorganizmusokat. Az olívalevél-kivonatot évszázadokon át használták az olyan bakteriális fertõzések gyógyítására, mint amilyen pl. a malária. A zöldségekbõl kivont enzimek széles skálája segíti a táplálékban fellelhetõ fehérjét átalakítani aminosavakká, melyek a szervezet építõkövei.
Egyedülálló összetétele: undecilénsav, kaprilsav, olívalevél-kivonat, rizsliszt, sárga lórom, vörös lóhere, fokhagyma, pau d’arco, lipázok, bromelain, papain, amiláz, szilícium-dioxid, cellulóz, H-vitamin, cianokobalamin (B12), folsav és magnézium-sztearát.

 


Caprilenic – Kapril    (folyékony)

Mit tesz?
Kipusztítja az élesztõ-, penész- és egyéb gombákat, megakadályozza visszatérésüket és túlszaporodásukat.

Mi teszi hatékonnyá?
Kaprilsav és undecilénsav.

Miért?
A kaprilsav felszámolja az élõsködõ élesztõgombákat – különösen a candida jellegûeket –, azok nélkül a mellékhatások nélkül, amiket az élesztõgomba elleni, gyógyszeres kezelések okozni szoktak. Az undecilénsav még erõsebb, s a kettõ együtt hatékonyan és természetes úton kezeli az élesztõ-, penész- és egyéb gombákat.
Egyedülálló összetétele: demineralizált víz, kolloidális kaprilsav és undecilénsav.

 

Foundation Pack – Alapozó csomag

Mit tesz?
Biztosítja a test számára az optimális energiaszint és egészség fenntartásához szükséges forrásokat.

Mi teszi hatékonnyá?
Oxigén, vitaminok, ásványi anyagok, izoflavonoidok és NADP.

A csomagban található termékek:
SuperGreens por, LL Prime pH, SuperSoy Sprouts szójacsíra, LL BioLight.

 


Cornerstone Pack – Sarokkõ csomag

Mit tesz?
Bevezetõ csomag, mely gyengéden tisztítja a testet.

Mi teszi hatékonnyá?
Oxigénnel és tápanyagokkal látja el a sejteket és kiegyensúlyozza a test pH-értékét.

A csomagban található termékek:
SuperGreens por, LL Prime pH.

 


Basics Pack – Alapok csomag

Mit tesz?
Az Alapok csomag a szervezetünk számára minden nap szükséges tápanyagok széles spektrumát tartalmazza; a természet alapvetõ anyagaiból lett összeállítva.

Mi teszi hatékonnyá?
Kolloid méretõ vitaminok, ásványi anyagok és sejtsók.

A csomagban található termékek:
LL Silver Plus, LL Catalyst Complex, LL Noni Complex, LL B-Complex, Mega Vita-Min sejtsókkal.

 


Silver Plus – Ezüst plusz    (folyékony)

Mit tesz?
Erõsíti a szervezet saját védekezõ rendszerét.

Mi teszi hatékonnyá?
Az esszenciális ezüst nyomelem katalizátorként mûködik, és akadályozza azt az enzimfolyamatot, amire az élesztõ-, penész- és egyéb gombáknak, baktériumoknak szüksége van az anyagcseréjükhöz. Az új, egészséges sejtek létrehozásában is katalizátorként mûködik.

Miért?
Ebben a készítményben mindegyik nyomelem védõelemként mûködik. Az ezüst segíti a szervezetet, azáltal hogy akadályozza a toxikus mikroorganizmusok anyagcseréjét. Az arany szuper-energiahordozó, mely segíti a sejtek egymás közötti kommunikációját és regenerálódását. A réz pedig a csontok, a hemoglobin és az elasztin létrejöttét segíti, amelyek mind létfontosságúak a gyógyuláshoz.
Egyedülálló összetétele: demineralizált víz, ezüst, arany, réz, titán, ásványisejtsó-keverék.

 


Króm/Vanádium   (folyékony)

 

Mit tesz?
Segít megfelelõ kontroll alatt tartani a test vércukorszintjét. Segíthet a cukoréhség kontrollálásában is.

Mi teszi hatékonnyá?
Esszenciális ásványi anyagok, a króm és a vanádium.

Miért?
A króm segít az inzulinnak a zsíranyagcserében, izommá alakítja a fehérjét, és energiává a cukrot. A két ásvány együtt fontos szerepet játszik az LDL-koleszterin szintjének csökkentésében és a HDL-koleszterinszint növelésében.
Egyedülálló összetétele: demineralizált víz, króm, vanádium.

 


SZEMÉLYES HIGIÉNIAI TERMÉKEK

InLighten sampon és kondicionáló balzsam

Táplálja a hajat, a fejbõrt és a hajhagymákat.
Egészségessé, könnyen kezelhetõvé teszi a hajat.
Segíti az egészségesebb hajnövekedést.
Segít feloldani a szõrtüszõket eltömítõ olajakat és egyéb hulladékokat.
Stimulálja a fejbõrt.
Teljesen természetes.
NEM tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket, festéket, illetve illatanyagot.

 

 

Earth Essence agyag

Az Earth Essence agyag egy vulkáni hamu, amely az idõk során lerakódott a tengervízben.
Mai meghatározása szerint ez egy duzzadó fajta Montmorillonite természetes állapotban. Ez az agyag, kombinálva az aloé vera egész levelével, valamint tisztított vízzel, sima és nyugtató maszkot képez a bõr számára.

 


Stabilizált felületi oxigén spray

A Stabilizált felületi oxigén spray egyedülálló formában tartalmazza az oxigént a bõr számára. Úgy lett megalkotva, hogy a bõrön való alkalmazást kényelmesebbé tegye. Az arcon és a nyakon használva felfrissíti a bõrt, és segít beállítani annak természetes pH-egyensúlyát. Rá lehet fújni kisebb karcolásokra, vágásokra és bõrirritációkra is, segít megnyugtatni a bõrt, és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

 

Férjemmel 2007. tavaszán ismertük meg az InnerLight termékeket. Megfogott Bennünket Dr. Robert Young elmélete, miszerint minden betegség mögött egyetlen alapvetõ ok rejlik, mégpedig a test elsavasodása, amely egy eltorzult életmód, táplálkozás és gondolkodás következménye.

Ez az elsavasodás a testben élõ mikroorganizmusok túlszaporodásához vezet, és ezek méreganyagai hozzák létre azokat a tüneteket, amelyeket betegségnek hívunk. Csak egyetlen gyógymód van rá: lúgosítani és energizálni!

Nagy várakozással elkezdtük fogyasztani a SuperGreenst és a Prime pH-t.

A méregtelenítési tünetek lezajlása után mindketten észrevettük, hogy energiánk megnõtt, kevesebb alvásra lett szükségünk, kipihenten ébredtünk, nem fájt semmink, jobb lett az általános közérzetünk.Javult a koncentráló képességünk, terhelhetõbbé váltunk fizikailag és szellemileg egyaránt. Ami számomra még hihetetlen az a folyadékbevitel mennyisége volt. Eddigi életemben a napi folyadékbevitel mindent egybevetve (reggeli tea, tej, a leves és esetleg egy pohár üdítõ vagy víz napközben) kb. 6 dl volt.Hiába tudtam, hogy tiszta vízbõl kellene 2-3 litert meginni naponta, hogy testem jól érezze magát, mégsem tudtam inni. Vittem magammal az ásványvizes üveget, kiraktam az asztalra, hogy lássam inni kell, mégsem tudtam inni, mert nem voltam szomjas. Ahogy „rászoktam” a SuperGreensre egyszer csak azt vettem észre, hogy már napi 2 liter vizet iszom, késõbb már meg tudtam inni 3 litert is belõle!

A SuperGreens visszaadta a természetes szomjúságérzetemet, és állandóan innom kell, mindig szomjas vagyok.A SuperGreens számunkra bevált. Komolyabb betegségünkszerencsére eddig még nem volt, ezért fontosnak érezzük, hogy megelõzésképpen továbbra is fogyasszuk a szuper zöld italt, és folyamatosan lúgos állapotban tartsuk a testünket. Így sejtjeink épek és egészségesek maradnak. Egyre több gyógyulásról hallunk a fogyasztók körébõl, akiknek helyreállt az optimális egészségi állapota a lúgosítás után, ezért elköteleztük magunkat a termék mellett, és szeretnénk mindenki számára elérhetõvé tenni.

 

Az InnerLight Natural Essentials termékcsaládja a természet és a fejlett tudomány csodája. A termékek hatóanyagai mélyen behatolnak a bõrbe, és felgyorsítják a teltebb, kerekebb és egészségesebb bõrsejtek növekedését. A termékek alkotórészei természetes, fõként növényi anyagok. Nem tartalmaznak rákkeltõ anyagokat, tartósítószereket, valamint szintetikus anyagokat sem. Hatóanyagaik orvosilag ellenõrzötten a legjobb minõséget képviselik.

 

A Natural Essentials termékcsalád tagjai a következõk:
·Gentle Cleanser – Arctisztító tej
·Oxygen Mist – Oxigén pára
·Hydrating Serum – Hidratáló szérum
·Moisturizing Crème – Hidratáló krém

Milyen hatással lesz a Natural Essentials a bõrömre? A Natural Essentials egy olyan – orvosok és tudósok által kifejlesztett – rendszer, amely a legfejlettebb nanotechnológiai eljárások eredménye. Ez a rendszer akár néhány hét leforgása alatt fiatalabbá, erõsebbé és simábbá teszi a bõrünket mind kinézetre, mind pedig tapintásra. A Natural Essentials termékcsalád kortól, és a bõr színétõl, típusától vagy állapotától függetlenül segít eltüntetni a nap által okozott károsodások nyomait, illetve az öregedés jeleit.

Hogyan érhetem el a legjobb hatást a Natural Essentials rendszer segítségével?

Fontos, hogy pontosan be kell tartani az egyszerû és könnyen követhetõ „egyiket-a-másik-után” rendszert. A termékcsalád minden egyes tagját úgy fejlesztették ki, hogy növelje az utána következõ hatását. Így érhetõ el a maximális hidratáló és bõrregeneráló hatás. Javasoljuk, hogy hagyja abba minden egyéb arcápoló termék használatát, ami nem része a Natural Essentials rendszernek.

Hogyan kezdjünk hozzá?

A gyönyörû bõrhöz vezetõ út négy lépése a következõ:
1. tisztítás
2. tonizálás
3. hidratálás és a sejtek megújítása
4. a bõr nedvességtartalmának megõrzése és védelme
Ezeket a lépéseket tegyük a mindennapi rutin részévé!

Elsõ lépés:

(1) Tisztítás
A tejszerûen finom állagú arctisztító termék kíméletes, mégis hatékony megoldást kínál a smink és a különféle szennyezõdések lemosására, azonban a létfontosságú lipideket (zsírszerû anyagokat) nem távolítja el az arcbõrbõl. A termék használata után tisztának érezzük a bõrt, amely sima és puha tapintásúvá válik. A hagyományos arctisztítóktól eltérõen, a tisztítást követõen egybõl azt érezzük, hogy az arcbõrünk nedvességtartalma megnõtt. Ez a kezdeti lépés felkészíti az arcbõrt a többi Natural Essentials termék használata elõtt.ALKALMAZÁS: Az elõzõleg megnedvesített arcbõrbe apró körkörös mozdulatokkal 10-15 másodpercig masszírozzuk be az arctisztítót. Majd alaposan öblítsük le az arcunkat hideg vízzel. A legjobb hatás elérése érdekében reggel és este is használjuk.


Második lépés:

(2) Oxygen Mist – Oxigén pára
Plasztikai sebészek, bõrgyógyászok és más specialisták az oxigént már több mint egy évtizede használják a szépészeti beavatkozások után a bõr regenerációjának meggyorsítására, illetve a nehezen hegedõ sebek gyógyítására. Az Oxygen Mist csökkenti a bõrirritációt, elõsegíti a gyógyulást, továbbá javítja a bõr tónusát és a bõrszövetek minõségét.ALKALMAZÁS: Csukjuk be a szemünket, majd az Oxygen Mist sprét arcunktól 10-15 centiméter távolságra tartva spricceljünk rá egy-egy adagot arcunk jobb, illetve bal oldalára, majd hagyjuk megszáradni. A terméket az arctisztítás után használjuk, illetve akkor, ha valamilyen bõrirritációtól, például pattanástól vagy kiütéstõl szeretnénk megszabadulni.

Az Oxygen Mist egyéb felhasználási lehetõségei:

·borotválkozás után – a bõr gyorsabban megnyugszik
·leégés után – csökkenti a leégés hatását és elõsegíti a bõr regenerálódását
·antibakteriális hatás – segít csökkenteni a bõrfertõzést, illetve gyorsabban meggyógyulnak bõrünkön keletkezett karcolások és égési sérülések
·mindennapi használat – legyen mindig kéznél az Oxygen Mist rovarcsípés, pattanások, bõrsérülések, leégés, a bõr felhólyagosodása, bõrfertõzések és még sok minden más esetére!

 

Harmadik lépés:

 

(3) EGF hidratáló szérum
Az EGF – ami a hámnövekedési faktor szó angol rövidítése – nagy mennyiségben termelõdik a gyermekek bõrében. Gyermekkorban ezért olyan ruganyos, feszes és gyönyörû a bõr. Az életkor elõrehaladtával azonban kevesebb EGF termelõdik, és bõrünkön megjelennek az öregedés jelei. Az orvosok gyakran használják az EGF-et a sebek, égési és egyéb bõrsérülések gyógyulásának meggyorsítására. A nano-EGF formulát tartalmazó Natural Essentials hidratáló szérum hatására a bõr ugyanolyan fiatalos lesz, akár a gyermekeké – ruganyosabb, feszesebb és puhább.

ALKALMAZÁS: A termékbõl spricceljünk egy adagot a tenyerünkbe, majd finoman dörzsöljük be vele az arcbõrünket és a nyakunkat, amíg teljesen fel nem szívódik. Éjszaka és napközben is használjuk az optimális hatás elérése érdekében!

Negyedik lépés:

(4) Biopeptid és antioxidáns tartalmú hidratáló krém

A Natural Essentials hidratáló krém kivételesen hatékonyan fiatalítja meg, illetve regenerálja bõrünket. A kor elõrehaladtával, valamint a folyamatos külsõ behatások miatt a bõr szerkezete és védõfunkciója is jelentõs mértékben romlik. Ez a hidratáló krém olyan biopeptid molekulák széles skáláját tartalmazza, amelyek helyreállítják a bõr fiziológiai funkcióit. A magas koncentrációnak köszönhetõen csökkenti a ráncosodást, kisimítja a kisebb ráncokat, és puhává varázsolja a bõrt. A kizárólag természetes alapanyagokból kivont antioxidánsok nemcsak táplálják, hanem egyúttal méregtelenítik is a bõrsejteket. Továbbá segítenek a leégés nyomainak, valamint a kisebb hámsérülések és pigmentfoltok eltüntetésében is. A káros napsugarak elleni védelmet rákkeltõ anyagok nélkül segítenek biztosítani.

 


ALKALMAZÁS: A termékbõl ujjheggyel tegyünk egy-egy pici pontot a homlokunkra, arcunk mindkét oldalára, illetve az orrunk hegyére. Ezután finoman dörzsöljük be az arcbõrbe, amíg fel nem szívódik. A legjobb hatás elérése érdekében éjszaka és nappal is használjuk.

Hamarosan recepteket találhat majd itt, valamint lúgosító élelmiszerek ismertetését. Bemutatjuk a lúgosító víz áldásos hatásait és tippeket, miként alakítható ki a lúgosító étrend. Mindezeket természetesen ingyen.

 

 

A jó egészség feltétele, hogy a testünk sav-bázis egyensúlya megfelelõ legyen. Ezt pedig csak a helyes táplálkozás révén lehet elérni. Megfelelõ arányban kell fogyasztani a lúgosító és a savasító ételeket. Étrendünknek 70-80 %-ban lúgosító ételekbõl kell állnia, pl. zöldségekbõl (a legjobb nyersen), és 20-30 %-ban savasító ételekbõl, pl. hús, gabona.

 

A szervezetben minden megemésztett étel salakanyaggá bomlik le vagy ég el. Ez a salakanyag lehet semleges, savas vagy lúgos. Ez fõként attól függ, hogy az eredeti ételnek milyen volt az ásványianyag-tartalma. Például a kálium, a kalcium, a magnézium, a nátrium, a cink, az ezüst, a réz és a vas lúgos salakanyagot képeznek.

A kén, a foszfor, a klór és a jód viszont savas salakanyagot hagy maga után.

 

Az állati eredetû ételek (pl. hús, tojás, tejtermékek), a feldolgozott és finomított ételek, az élesztõs termékek, az erjesztett ételek, a gabonamagvak, a mesterséges édesítõszerek és a cukrok általában savasítanak, valamint az alkohol, a kávé, a csokoládé, a fekete tea és a szénsavas üdítõk is.

A zöldségek ezzel szemben lúgosító hatásúak. A nyers ételek inkább lúgosító, a fõtt ételek inkább savasító hatásúak. Egyen sokféle zöldséget! A zöldségek a lúgos sók kiváló forrásai, melyek védelmet nyújtanak a mikroorganizmusok túlzott elszaporodásával és az általuk termelt mikotoxinokkal szemben, illetve segítenek semlegesíteni a vérben és a szövetekben lévõ savakat. A zöldségek zöld színe a klorofillnak köszönhetõ. A klorofill segít a vérsejteknek abban, hogy a szervezetben mindenhova elszállítsák az oxigént. Csökkenti a rákkeltõ anyagok kötõdését a DNS-hez a májban és egyéb szervekben.

A zöldségek, különösen a zöld színûek rendkívül gazdagok tápanyagokban, az összes elképzelhetõ vitamin, ásványi anyag és egyéb mikrotápanyag megtalálható bennük.

A zöldségek rosttartalma is magas. A rostok daganatcsökkentõ hatásúak, jelentõsen csökkentik a mikotoxinok mennyiségét, felszívják a savakat a szervezetbõl és kitisztítják a beleket.

A zöldségek az enzimek bõséges forrásai is. Az enzimek számos egyéb dolog mellett az emésztést is segítik. A hõ (47 fok felett) tönkreteszi az enzimeket, ezért fontos, hogy ételeink többségét fõként nyersen vagy rövid ideig fõzve fogyasszuk el.

A nyers ételek energiát, vagyis életerõt hordoznak, ezzel szemben a megfõzött ételek már halottak.

Nem szabad megfeledkezni a vízrõl sem! A tiszta víz létfontosságú az egészséges pH-egyensúly és az egészséges szervezet fenntartásához.

Ha a fehérjék savasítanak mint pl. a hús, tojás, tejtermékek, akkor jogos a kérdés mit együnk? Fehérjére is szüksége van a szervezetünknek. Vannak nem állati eredetû fehérjék, mint pl. tofu, nyers diófélék, csíráztatott magvak-, gabonák. Kiváló minõségû fehérjéket tartalmaznak. A szója is nagyon jó fehérjeforrás.

A zsíroknak is létfontosságú szerepe van a szervezetünkben. Ha egyáltalán nem fogyasztjuk õket, akkor megnyitjuk az utat a tápanyaghiány és az azzal járó leépülés felé. A lényeg, hogy egészséges zsírokat fogyasszunk. A szervezetnek esszenciális zsírsavakra van szüksége.

A többszörösen telítetlen zsírok elõsegítik a sejtmembránok felépülését, szerepet játszanak a hormonok termelõdésében, megkötik és eltávolítják a savakat. Ilyen pl. a lenolaj, borágó olaj, ligetszépe olaj, szõlõmag olaj, kendermag olaj. Az egyszeresen telítetlen pl. az olívaolaj ugyancsak jótékony.

Az esszenciális zsírsavak erõsítik az immunrendszer sejtjeit, síkosítják az izületek felszínét, leszigetelik a testet, megakadályozva a hõveszteséget, továbbá energiát biztosítanak.

Hidegen sajtolt olajokat vegyünk amelyeket hevítés nélkül vonnak ki és csomagolnak.

Fõzéshez a legjobb a kókuszolaj, ez egy lúgosító olaj, ami jól bírja a magas hõmérsékletet. A libazsír és a kacsazsír is alkalmasabb erre a célra, mint a napraforgó olaj, mert nem mennek tönkre hõ hatására.

A csírák vitaminokban, ásványi anyagokban és teljes értékû fehérjékben gazdagok. Élõ, biogén, növényi ételek, ami azt jelenti, hogy életenergiájukat átadhatják nekünk. A magvak lúgosabbá válnak amikor csíráznak, és a csírák tele vannak enzimekkel.

A csírák és a beáztatott diófélék és olajos magvak lúgosító, életenergiát adó, revitalizáló, nagy energiatartalmú ételek.

 

A cukor táplálja a káros mikroorganizmusokat. A mikroorganizmusok a cukor minden formáját kedvelik. (pl. fehér cukrot, barna cukrot, juharszirupot, mézet, melaszt, szacharózt, fruktózt, datolyacukrot, nádcukrot, édességeket, üdítõitalokat, jégkrémet, csokoládét, még a gyümölcsökben lévõ természetes cukrokat is, továbbá még számos formáját a cukornak)

Minél több cukorhoz jutnak a káros mikroorganizmusok, annál gyorsabban szaporodnak, és minél gyorsabban szaporodnak, annál intenzívebben bontják le és erjesztik testünket belülrõl.

Kerüljük a cukrot!A zöldségekben lévõ enyhe cukrok jobbak, és szerveink sokkal könnyebben képesek feldolgozni.

A finomított vagy feldolgozott ételeket is kerülni kell, mert ezekben már semmi élet nincs, és ha tartalmaztak is valaha tápanyagokat, azok mind kárba vesztek a feldolgozási folyamat során. Ezen kívül tele vannak cukorral, sóval, mesterséges színezékekkel, aromákkal, adalékanyagokkal, tartósítószerekkel, margarinnal, hidrogénezett növényi olajokkal. Mindezek természetesen savasítanak.

A gyümölcsökben sok hasznos vitamin és ásványi anyag található, és rostokban is gazdagok, de nagyon sok cukrot tartalmaznak. Ezért a gyümölcsöket is kerülni kell.A citrom, a lime és a grépfrút bár kémiailag savas, a szervezetben lebomolva valójában lúgosít. Nagyon kicsi a cukortartalmuk, és emellett bõséges mennyiségû oxigént tartalmaznak.A tejtermékekhez hasonlóan a hús és a tojás tele van hormonokkal, vegyszermaradványokkal, szteroidokkal, antibiotikumokkal, mikroorganizmusokkal, mikotoxinokkal és telített zsírokkal, amelyek elõsegítik többek között a szívbetegség, a szélütés, a daganatos megbetegedések kialakulását. Ezek az ételek erõsen savasítóak.

A tejek közül a szójatej, a rízstej, a tönkölybúzából készült gabonatej, a mandulatej, vagy a kókusztej fogyasztása ajánlott.

Mindenfajta élesztõt (sörélesztõt, sütõélesztõt, étkezési élesztõt) tartalmazó ételeket is teljesen ki kell zárni az étrendünkbõl. Az élesztõ, illetve az élesztõs termékek fogyasztása elõsegíti a mikroorganizmusok elszaporodását, és emeli a mikotoxinok szintjét.

A gombák összes fajtája és formája emésztéskor savakat termel. Emellett az emberi sejteket mérgezõ mikotoxinokat is tartalmaznak, és fogyasztásuk degeneratív betegségekhez vezet. Ne együk, ne igyuk õket!

A lúgosító étrendnek nem része a kenyér, mégis ha fogyasztjuk a legjobb a teljes kiõrlésû élesztõmentes kenyér.Ha fõzéshez lisztet használunk akkor vegyünk teljes kiõrlésû tönkölylisztet vagy köleslisztet vagy barnarízs-lisztet.

A sók közül a legmegfelelõbb a Himalája só. Ez egy természetes, lúgosító só. Finom, rózsaszínû, õstengeri só.

Kerüljük a mikrohullámú sütõben készült ételeket! A mikrohullámok roncsolják az enzimeket és elpusztítják az életenergiát. Csökken az ételek tápértéke, a vitaminok és ásványi anyagok minden vizsgált ételben tönkre mentek. A húsból származó fehérjék teljesen értéktelenné váltak. A mikrózás minden ételt savképzõvé alakít át.

A mikrohullámú sütõben elkészített ételek fogyasztása után olyan változások játszódnak le a vérben, amelyek rákosodási folyamatokat válthatnak ki az emberi testben.

A mesterséges édesítõszerek savasítanak. Az aszpartam, a szacharin, a neotame, a szukralóz, az aceszulfám és a ciklamátok. A szervezetben mind halálos savakká bomlanak le. Például amikor aszpartamot (E 951) fogyasztunk, annak az egyik alkotórésze, a metilalkohol, formaldehiddé alakul át, ami egy halálos idegméreg és ismert rákkeltõ anyag! A formaldehid továbbalakul hangyasavvá. Több mint 90 mellékhatást tulajdonítanak az aszpartam fogyasztásának. Hihetetlen, de igaz! A szülõk „adagolják” a gyereknek rágóval, üdítõitallal, „light” termékekkel, de megtalálható édességekben, vitaminkészítményekben, táplálék-kiegészítõkben is.

Egy másik adalékanyag a nátrium-glutamát (E 621) ízfokozó. Az idegrendszert stimulálja, hogy mi „finomnak” érezzük az ételeket és így jelentõs károsító hatása van az idegrendszerre, továbbá károsítja a látást. Megtalálható felvágottakban, májkrémekben, levesporokban, kész ételekben, a vegetában, ételízesítõkben, fûszerkeverékekben, és minden olyan alapvetõen rossz minõségû ételben, amelynek „feljavításra” van szüksége.

A bioboltokban található termékek nem tartalmazzák ezt a káros adalékanyagot.

Az ételek kombinálása.

Az emberi emésztõrendszer nem alkalmas sokféle típusú élelmiszer egy idõben történõ megemésztésére. A különbözõ ételek különbözõ, speciális igényeket támasztanak az emésztõrendszerrel szemben. A fehérjék emésztése például erõsen savas környezetet igényel, és a gyomorban zajlik. A keményítõ megemésztéséhez enyhén lúgos környezetre van szükség, és ez a folyamat a szájban és a vékonybélben megy végbe. Ugyanez igaz a zöldségekre is. A különbözõ csoportba tartozó ételek egyidejû fogyasztása nem tesz jót. Az egyik hátráltatja a másik emésztését, és viszont, így egyik sem emésztõdik meg rendesen. A cukor és a keményítõ, vagy a cukor és a fehérje kombinálása ugyanahhoz a problémához vezet.

Az alacsony cukor- és magas víztartalmú zöldségek (vagy gyümölcsök) mindennel kombinálhatók. Ezeket ehetjük fehérjével vagy keményítõvel.

A keményítõket zöldségekkel vagy alacsony cukortartalmú gyümölcsökkel fogyasszuk. A keményítõket ne fogyasszuk állati fehérjével, savakkal, olajjal.

Az állati fehérjét zöldségekkel vagy alacsony cukortartalmú gyümölcsökkel együk.

A növényi fehérjék minden alacsony cukor- és magas víztartalmú zöldséggel és gyümölccsel, valamint a jó olajokkal is kombinálhatók.

A magas cukortartalmú gyümölcsöket önmagukban fogyasszuk. Az lenne a legjobb ha egyáltalán nem ennénk gyümölcsöt, kivéve a citromot, a lime-ot, a paradicsomot, az avokádót, a paprikát és a nem túl édes grépfrútot.

Az emésztés szempontjából hátrányos kombináció lehet az étel és az ital egyidejû fogyasztása. Ne öblítse le az ételt itallal! A folyadék felhígítja az emésztésben résztvevõ anyagokat, így legalább fél órával az állati fehérjét tartalmazó étkezés elõtt, vagy egy órával utána kell fogyasztani.

 

supergreens

 

 

A SuperGreens por és kapszulák:

Alaptermékünk, a SuperGreens szó szerint megfürdeti a sejteket lúgosító tápanyagokban, vitaminokban és ásványi kiegészítõkben, amelyek segítenek feltölteni és energizálni az egész testet.

A SuperGreens összetevõi tiszta, biotermesztett zöld füvekbõl, csírákból, zöldségekbõl, illetve szerves ásványi anyagokból állnak, és szuperkoncentrált töménységûek. Egy napi adag a termékbõl kb. 1,5 kg friss zöldség lúgosító erejének felel meg. A termékek különlegessége, hogy az InnerLight elektromosan feltölti a zöld koncentrátumban lévõ parányi részecskéket (az elektromos vagy sztatikus feltöltés elektronok, azaz negatív töltések hozzáadását jelenti, ami a lúgos kémhatást növeli). Egy különleges eljárás során ezeket az anyagokat olyan apróra porítják, hogy azok vízbe keverve kolloidot képeznek. A kolloidban a részecskék szilárdak maradnak ugyan (kémiai értelemben nem oldódnak fel), de a keverék oldatként viselkedik. A hatóanyag rendkívül kicsiny részecskéinek összfelülete óriási, ezért a kémiai/élettani hatások nagyon hatékonyak. Egy szabadalmaztatott eljárással, a "mikro-ionizációval" érik el, hogy ezek a részecskék a késõbbiekben is különállók maradjanak.

 

Könnyen emészthetõ szerves összetevõi lúgosítják, energizálják és táplálják az Ön sejtjeit, miközben egyensúlyba hozzák testének pH-szintjét.

• 49 különbözõ bio-termesztett zöldség, zöld fû, levél és csíráztatott gabonaszem egyedülállókeveréke.

• Ezek a növények több, mint 125 szerves, természetes vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és flavonoidot tartalmaznak.

• Különlegesen energizál: az InnerLight szabadalmazott bioenergetikai technikával elektrosztatikusan feltölti a port - érezni fogja a különbséget!

• Szuper koncentrátum – 20:1. Négyszer erõsebb, mint általában a zöld porok.

• Kolloidális méretû részecskék, melyek a vízzel kolloidot képeznek - ez lehetõvé teszi a maximális felszívódást.

• Nem tartalmaz ártalmas algákat, gombákat, illetve probiotikus baktériumokat.

Összetevõi: zöld kamutfû, árpafû, citromfû, kukoricafû, búzafû, áfonyalevél, lucernalevél (alfalfa), pitypanglevél, feketedió-levél, szederlevél, lapulevél, málnalevél, boldolevél, goldenseal levél, papayalevél, eperlevél, rozmaringlevél, szójalecitin, fehérfûz-kéreg, szilfakéreg, fehérmályvagyökér, pau d'arco gyökér, kukoricahaj, béta-karotin, csipkebogyó (rose canina), echinacea, tarackbúza, legyezõfû, zabfû, szójacsíra, kelkáposztalevél, spenótlevél, okra gyümölcs, fejes káposzta, zellergumó, petrezselyemlevél, brokkoli, kurkumagyökér, paradicsom, vízitorma, lucernadzsúsz, borsmentalevél, fodormenta levél, wintergreen levél, zsályalevél, kakukkfûlevél, ásványkeverék, aloeveralevél-koncentrátum.

Használata elején sokan tapasztalnak átmeneti méregtelenítési tüneteket. Ezek egyénenként eltérõek lehetnek: ízületi fájdalmak, nátha jellegû tünetek vagy fejfájás, hasmenés, de ezek enyhék, és kb. 1-2 hétig tartanak. A jelenség hasonló, más méregtelenítõ kúrák során tapasztalható tünetekhez.

Prime pH oxigén-katalizátor cseppek:                  Prime PH

A Prime pH nem más, mint víz- és oxigénkatalizátor a véráramban. Ez a formula lúgosít, semlegesít, oxigenizál és pH-kiegyensúlyozó hatással van a testre.

Segít abban, hogy a vére könnyebben vegye fel az oxigént a vízbõl, és erõsíti a por savakat semlegesítõ hatását.

• Erõteljes oxigén-katalizátor – segíti a sejtek optimális mûködését.

• Nátrium-klorit (nem klorid!) egyedülálló, szabadalmazott formája, mely lúgosító hatása mellett antibakteriális és gombaölõ hatású, továbbá szabad oxigént juttat a véráramba.

A Prime pH-val kezelt víz kémhatása 9,5 körül van a pH-skálán. Ez fontos, mivel az a szándékunk, hogy lúgosítsuk a testünket, és megszüntessük a túlzottan savas állapotokat, amelyek a legtöbb embernél elõfordulnak az egészségtelen étkezési szokások következtében.

Hogyan juthat hozzá?

A Dr. Robert O. Youngáltal kifejlesztett lúgosító termékek egy tanácsadói rendszeren keresztül kerülnek értékesítésre.

Ez azért van így, mert a termékek fogyasztása során, ahogy fokozatosan elindul a savtalanítás, a szövetekbõl és a zsírsejtekbõl kioldódó savas méreganyagok hatására méregtelenítési tünetek jelentkezhetnek.

Ilyenkor jó ha van a közelben valaki, aki személyesen oda tud figyelni ránk, és akihez fordulhatunk kérdéseinkkel, gondolatainkkal.

Ha szeretné kipróbálni Dr. Young lúgosító programját, írjon vagy telefonáljon nekünk és igyekszünk segíteni legjobb tudásunk szerint.

Elérhetõségünket megtalálja a kapcsolat menüpontban.

 

Mi a megoldás?

 

Helyes táplálkozás, lúgosítás.

Ha lúgosítja szervezetét - és folyamatosan lúgos állapotban tartja - meghosszabbítja életét és új életminõséget tesz lehetõvé. Azonnali javulást fog tapasztalni.

 

Megnövekszik az energiaszintje, javul a szellemi és koncentrációs képessége, erõsebbé válik, javul az állóképessége, és úgy szabadul meg a fölösleges zsírtól, hogy közben az izmai erõsödnek. Csillogó szeme és szép, tiszta bõre lesz. Jobban fog kinézni. Jobb lesz a sportteljesítménye. Az egész test mûködése hatékonyabbá válik.

 

Bármilyen egészségügyi problémája volt, az javulni fog, és minden valószínûség szerint egyszer csak elmúlik. Visszanyeri mindazt a könnyû, erõfeszítés nélküli, energiával teli állapotot és jó közérzetet, ami gyerekkorban volt jellemzõ.

 

Azzal a gyógyulással, teljességgel, megfiatalodással amit ez a lúgosító program magával hoz, Ön megtapasztalhatja a vibráló, kicsattanó egészséget.

 

Folyamatosan, újra és újra tanúi vagyunk azok örömének, megkönnyebbülésének és megújult lelkiállapotának, akik legyõztek egy súlyos vagy krónikus betegséget, akik éveken át tartó küzdelmek és kudarcok után végre le tudtak fogyni, akiknek a koleszterinszintje lecsökkent, a bõre kitisztult, energiája visszatért.

 

Vannak emberek akiknek többé nincs szükségük inzulin-injekciókra a cukorbetegség miatt. Vannak emberek akiknek megszûntek a fájdalmai, akiknek rákos betegként eltûnt a tumora, akiknek elmúlt az allergiája, vagy akik meggyógyultak egy-egy fertõzésbõl.

Ezek az emberek újra jól vannak, egészségesek és energikusak.

 

Tapasztalja meg Ön is milyen az, ha a sav-bázis egyensúly helyreáll, egészségét visszanyeri, energiaszintje és teljesítõképessége megnövekszik, életöröme visszatér!

Élje át a testi-lelki-szellemi frissesség új szintjeit!

 

Ép testben ép lélek!

Túlsúly

 

Dr. Young egyik, talán legismertebb felfedezése a túlsúly valódi okával kapcsolatos elmélet. Megállapította, hogy a zsír valójában az elsavasodás következménye. Mit jelent ez? A test zsírsejteket hoz létre, hogy azok elszállítsák a savakat a létfontosságú szervektõl, hogy ezek a savak szó szerint ne marják halálba az Ön szerveit. A zsír menti meg az életét! A zsír valójában nem más, mint a test válasza egy veszélyesen túlsavasodott állapotra. A megoldás? Lúgosítás és Energizálás.

 

Ha úgy étkezünk, hogy a szervezetünk lúgosabb legyen, akkor a szervezetnek nem lesz többé szüksége arra, hogy megtartsa ezeket a zsírrétegeket.

 

A testsúly-problémák adódhatnak abból is, hogy az élesztõ- és más gombák akadályozzák a táplálék emésztését. A kialakuló tápanyaghiányok ténylegesen arra sarkallják a szervezetet, hogy plusz kilókat raktározzon, részben azért, mert mindig éhesek vagyunk. Még gyakoribb, hogy a mikotoxinokkal mérgezett vér a májba áramlik méregtelenítés céljából, és ez a plusz megterhelés akadályozza a májat abban, hogy lebontsa a zsírt és a cukrot.

 

A felborult egyensúlyú szervezetben létrejött zûrzavar kimeríti a mellékveséket, és az így kialakuló alacsony energiaszint miatt hízunk. A másik várható probléma az anyagcsere sebességét meghatározó pajzsmirigy kimerülése. A cukoréhség, a túlzott étvágy, és az alacsony vércukorszint, mind a káros élesztõ- és penészgombák szervezetünkben történõ elszaporodásának következményei.

 

Mindezek a tényezõk együttesen megkönnyítik a zsír lerakódását, és megnehezítik a tõle való megszabadulást. Ennek tetejébe rossz emésztés és esetleg depresszió alakul ki.

 

Mi a helyzet a soványsággal?

 

Ez a másik véglet. Az elsavasodott testben túlszaporodó élesztõ- és egyéb gombák az Ön tápanyagain élõsködnek, és lecsökkenthetik az Ön által elfogyasztott tápanyagok felszívódását akár 50%-kal is. Ez sok embernél azt okozza, hogy kórosan lesoványodnak, ami semmivel sem egészségesebb, mint ha túlsúlyossá válnak. Fehérje nélkül a test nem tudja megújítani a szöveteket, nem tud enzimeket, hormonokat, és még több száz olyan anyagot termelni, amelyek szükségesek a sejtek energiájához és a szervek mûködéséhez.

 

Ennek eredménye fáradtság, betegségek és testsúlyváltozások. Elképzelhetõ, hogy aki túl sovány, még fogy egy kicsit, amikor a teste biokémiailag stabilizálódni kezd. De ahogy az állapota helyreáll, gyarapodni fog a súlya az optimális testsúly irányába.

 

Az egészséges testek nem túlsúlyosak, és nem is túl soványak. Az egészséges test természetszerûen fenntartja saját ideális súlyát. Ön elkezdheti helyreállítani az egészséget, az egyensúlyt és a harmóniát sejtszinten lúgosító, egyedülálló termékeinkkel. Ahogy a lúgosítás és a plusz oxigénellátás megkezdõdik, a teste saját magától elkezdi majd beállítani az ideális súlyát.

 

Allergiák

 

Az elsavasodott, oxigéntõl megfosztott testben lévõ méreganyagok nagymértékben hozzájárulhatnak ahhoz, amit gyakran az allergia tüneteinek hívnak. Továbbá, a megnem emésztett fehérje felszívódása is komoly oka lehet az allergiás állapotoknak. Az emésztõrendszer meggyengül, ez megakadályozza az aminosavak teljes lebontását – és sokféle ételallergiát okoz. Ez utóbbi önmagában súlyos allergiás reakciók széles skáláját képes produkálni.

 

Lúgosító termékeink plusz oxigént és szerves lúgosító elemeket visznek be a szervezetbe – ezzel segítve a túlérzékenységet elõidézõ állapotok egyensúlyba kerülését.

 

Fáradtság

 

A fáradtság valószínûleg az elsavasodott test egyik legfõbb tünete és panasza. A savas testközegben termelõdõ méreganyagok lecsökkentik a fehérjék és az ásványi anyagok felszívódását, aminek következtében meggyengül a test képessége arra, hogy enzimeket és hormonokat termeljen. Ez akadályozza a sejtek újratermelõdését, és az energiatermelés egyéb szükséges összetevõit. Ennek eredménye a fáradtság, a csökkent állóképesség, az izomtömeg növelésére való képtelenség és általános legyengültség.

 

Termékeink úgy lettek összeállítva, hogy létfontosságú tápanyagokat és könnyedén emészthetõ fehérjét juttassanak az Ön szervezetébe. Ezek lúgosítanak, energizálnak, és gazdagon tápláló formuláik elkezdik oxigénnel dúsítani testét.

 

A mikroorganizmusok feladata:

 

A szervezet elsavasodása és a mikroorganizmusok elszaporodása teljesen természetes és rendben lévõ folyamat, az élet véget érésekor. A szervezet a halál után automatikusan savassá válik. Amint a test megszûnik lélegezni, az oxigénszint természetesen lecsökken, ezzel anaerob („oxigénmentes”) környezetet teremtve a mikroorganizmusok szaporodásához (az általuk kedvelt savasság mellett).

 

Ezután munkához látnak. Az egyik nagy feladatuk, hogy a test halála után fõ „temetkezési vállalkozóként” mûködjenek, és pontosan ez az oka annak, hogy jelen vannak az emberi szervezetben. Ezek a mikotoxinok azért vannak ott, hogy elbontsák a holttestünket.

 

A mikroorganizmusok és toxinjaik jelenlétének oka, hogy a legegyszerûbb alkotórészeinkre – mikrozimákra – bontsanak minket. A biológusok ezt karbon-ciklusnak hívják. Szó szerint ezt jelenti a „porból lettünk, porrá leszünk" idézet.

 

Amikor a mikroorganizmusok túlszaporodnak a túlságosan elsavasodott élõ szervezetben, ez a folyamat idõ elõtt beindul. Az élesztõ-és egyéb gombák már életünk során megkezdik tevékenységüket. Valójában belülrõl rothadunk. Erjedünk. Penészedünk.

 

Ne feledjük azonban, hogy magukban a mikroorganizmusokban semmi rossz nincs. Sõt, ezek valójában jók. A szervezetben lévõ sejteknek folyamatosan le kell bomlaniuk és meg kell újulniuk ahhoz, hogy a test egészséges és életerõs maradjon. A mikroorganizmusok feladata az újrafeldolgozás, így a hulladék nem halmozódik fel.

 

Az elmúlt évtizedben Robert O. Young a világ egyik legjobb kutatójaként szerzett nemzetközi hírnevet.

 

Több mint 25 éves pályafutása során Dr. Young kutatásait a sejtek szintjére összpontosította, ezen belül is a táplálkozásra szakosodva.

 

Egy új biológiai elmélet kifejlesztõje, amely a Mikrozima elmélet nevet kapta.

 

Dr. Robert O. Young és felesége Shelley Redford YoungEgy új biológiai folyamat, a pleomorfózis felfedezõje.

 

Öt tudományos fokozatot szerzett, ezen belül 3 doktorátust. Dr. Young tudós, táplálkozási tanácsadó, pedagógus és mikrobiológus, aki eddig nyolc könyvet írt a táplálkozásról, az egészségrõl, valamint a vér tudományáról és a mikrobiológiáról. A képen Dr. Robert O. Young és felesége, Shelley Redford Young.


Az egészséges és beteg vérsejteket vizsgálva megállapította, hogy a beteg sejtek alaktalanok és sötétek, míg az egészségesek kerek formájúak és élénk színûek, szinte ragyognak a beteg sejtekhez képest. Célul tûzte ki magának, hogy rájöjjön mi okozza ezt az érzékelhetõ Belsõ Fényt. Úgy találta, hogy az élet esszenciája majdnem kizárólag növényeken keresztül jut el hozzánk, és, hogy testünk minden sejtjének szüksége van a zöld növényekbõl nyert fényre. Dr. Young megállapításai abban összegzõdtek, hogy minden betegség mögöttes oka a vér túlsavasodása. Savas közegben a sejtek meggyengülnek, ami hatással van az idegrendszerre, az izomzatra, a bõr tónusára, az agysejtekre, valamint a szervekre.

 

 

A túlsúly sem más mint a test normális reakciója a túlsavasodásra. Aki alkalmazza Dr. Young által kifejlesztett InnerLight (Belsõ Fény) termékeket, és táplálkozását a lúgosító ételek felé mozdítja, helyreállíthatja sav-bázis egyensúlyát, visszanyerheti optimális egészségét és jó közérzetét.

Az Új Biológia legegyszerûbben megfogalmazva azt állítja, hogy minden betegség mögött egyetlen alapvetõ ok rejlik, ez pedig nem más, mint a test elsavasodása.

 

Ezzel ellentétben a régi biológia, amely Louis Pasteur mûvein alapszik, arra az elképzelésre épült, hogy a betegségek többnyire olyan kórokozóktól erednek, amelyek kívülrõl támadják meg a szervezetet.

 

Dr. Robert Young, amerikai sejtbiológus kutató több évtizedes kutatást követõen úgy találta, hogy amikor a test sav-bázis, vagy sav-lúg aránya egészséges egyensúlyban van, akkor a kórokozók képtelenek benne megtelepedni.

 

Testünk közel 70%-a víz! Gondolja el, milyen fontos fenntartani a testében lévõ belsõ folyadékok tisztaságát, hisz ebben úszkálnak sejtjeink, szerveink.

 

Mi történik, amikor túl sok ételt, vagy nem megfelelõ fajta ételt (savtermelõ ételeket, pl. tejterméket, cukrot és állati fehérjét) fogyasztunk, vagy nem tudjuk megemészteni, és ez elkezd bomlani és rothadni? Az étel bomlásakor mérgezõ, savas hulladék- és vegyi anyagok keletkeznek, és ez a folyamat még több savas mellékterméket hoz létre, melyek megváltoztatják az optimálisan lúgos kémhatást.

 

Szervezetünket szennyezzük a légszennyezéssel, dohányzással, gyógyszerekkel, a túl sok savasító étellel, és még számtalan dologgal, ami felborítja lúgos kémhatású belsõ nedveink finom egyensúlyát.

Néhányunknak olyan teste van, amely már épp csak arra alkalmas, hogy fenntartsa az életet, mégis valahogy átküzdjük magunkat a mindennapokon, egyre komolyabb egyensúlyhiányokat teremtve, amíg végül elkerülhetetlenné válik az összeomlás, és legyengítenek bennünket a krónikus, zavaró és nyugtalanító tünetek.

 

Belsõ nedveink pH szintje testünk minden egyes sejtjére hatással van. A test nem tolerálja jól a túlzott savas eltolódásokat. Valójában a teljes anyagcsere-folyamat a kiegyensúlyozott belsõ lúgos környezettõl függ.

 

Egy krónikusan túl savas kémhatás szétmarja a szöveteket, apránként belerágva magát a közel 95.000 kilométernyi vénába, artériába, és kapillárisba, mint ahogy a sav a márványba. Ha észrevétlen marad, minden sejtszintû tevékenységet és funkciót akadályozni fog, a szívünk dobogásától kezdve az agy által kibocsátott idegi impulzusokig.

 

Összefoglalva, az elsavasodás az egész életünkre kihat, és mindenféle betegséghez vezet!

 

A sav-bázis egyensúly:

 

 

Abból a feltevésbõl indulunk ki, hogy az összes egyensúly közül, amit az emberi test igyekszik fenntartani, a legdöntõbb a sav-bázis (sav-lúg) egyensúly. A test a végletekig képes elmenni abban az igyekezetében, hogy fenntartsa a megfelelõ, enyhén lúgos természetû vért.

 

Azonban nagyon könnyen és gyakran elõfordul az, hogy a testi szövetek elsavasodnak. Ez az egyensúlyhiány káoszhoz vezet, és megnyitja az utat a betegségekhez. Minden betegség és rossz közérzet mögött a testnedvek és szövetek elsavasodása áll. Ugyanis a test kizárólag akkor válik sebezhetõvé a kórokozók által, amikor elsavasodott. Az egészségesen lúgos kémhatású egyensúlyban a kórokozók nem tudnak megtelepedni. Röviden, a jó egészség feltétele, hogy a testünk sav-bázis egyensúlya megfelelõ legyen. Ezt pedig csak a helyes táplálkozás révén lehet elérni.

 

A testünk összes szabályozó mechanizmusa (ideértve a légzést, a keringést, az emésztést és a hormontermelést) azon dolgozik, hogy kiegyensúlyozza ezt a finom, belsõ sav-bázis szintet. A test nem tudja sokáig tolerálni a túlzott savas eltolódásokat. Az egyensúlyhiány korai szakaszában a tünetek még nem olyan erõsek, ilyenek lehetnek, mint kiütés, fejfájás, allergiák, megfázás és influenza, valamint pl. homloküreg-problémák. De ahogy a dolgok tovább súlyosbodnak, egyre komolyabbá válik a helyzet. A meggyengült szervek és egész belsõ rendszerek eredményeként pajzsmirigy-, mellékvese- és májproblémák, stb. léphetnek fel. Ha a szöveti pH túlságosan elmozdul a savas irányba, akkor az oxigénszint lezuhan, és a sejtanyagcsere leáll. Más szóval, a sejtek elpusztulnak. Ön pedig meghal.

 

Tehát, a pH csökkenése nem megengedhetõ. A test ezt megakadályozza, mégpedig úgy, hogy amikor szembetalálja magát egy csomó beömlõ savval, a vér lúgos ásványi anyagokat von ki a szövetekbõl, hogy ezt kompenzálni tudja. Van egy ásványcsalád, amelyiknek pont az a feladata, hogy semlegesítse, méregtelenítse az erõs savakat, ilyen pl. a nátrium, a kálium, a kalcium és a magnézium. Amikor ezek az ásványi anyagok reakcióba lépnek a savakkal, sokkal kevesebb káros melléktermék keletkezik, amelyeket aztán a test ki tud üríteni.

 

Egy egészséges test szükséghelyzet esetére rendelkezik tartalékkal ezen ásványi anyagokból. De ha a táplálkozás során nem kerül elég belõlük a testünkbe, és kifogy a tartalék, akkor a test máshonnan szerzi be õket. Vagyis kivonja a csontokból a kalciumot vagy az izmokból a magnéziumot – ahol természetesen szükség lenne rájuk. Ez könnyedén hiányállapotokhoz vezet.

Egy olyan világban élünk, ahol lassan az megy eseményszámba, ha valaki teljesen egészséges.

Egyre természetesebbnek vesszük, hogy az életkor elõrehaladtával elveszítjük egészségünket. Magas lesz a vérnyomás, a vércukor, fájnak az ízületek, túlteng a gyomorsav, rakódnak a fölös kilók, hogy csak a leggyakoribb példákat említsük.

Egyre többen szenvednek allergiás tünetektõl is.

A gyerekek között is egyre szaporodnak a légúti megbetegedések és a bõrtünetek.

Ma Magyarországon több mint ötszázezer cukorbeteg van.

 

Tüneteket kezelünk, nem keressük a betegségek okát, ezért aztán ahelyett, hogy egészségesebbek lennénk, egyre betegebbek vagyunk. És egyre fáradtabbak.

Szerencsére egyre több olyan alternatív gyógyítási elv létezik, amely a problémák megoldását a gyökereknél keresi, és nem elégszik meg a tünetek kezelésével. Tény, hogy az ilyen szemléletû gyógyításhoz és gyógyuláshoz több türelem kell, hiszen lassabban jelentkeznek az eredmények, mint mikor az ember bekap egy pirulát és fél óra múlva megszûnnek a fájdalmai. De ez az eredmény viszont tartósabb, és közelebb juttat az egészséghez.

Minden embernek joga van az egészséghez. Így hát joga kellene, hogy legyen az embernek ahhoz is, hogy tudja, mi az egészség, mitõl függ, és hogyan õrizheti meg. Sajnos nagyon kevés figyelmet fordítunk a betegségek megelõzésére. Kevés Információ áll rendelkezésre az egészség megõrzésének titkával kapcsolatban.

Vannak szerencsére többen, akik ebbe az irányba kutakodnak, és megpróbálnak választ találni az egyre sürgetõbb kérdésekre. Mivel az emberi test alapvetõen mindenkinél hasonló módon mûködik, és hasonló módokon betegszünk meg, néhányan úgy gondolták, hogy kell lennie valahol egy közös nevezõnek e betegségek hátterében, ami elvezethet a megoldáshoz.

Az utóbbi években egyre több cikk és egyre több könyv látott napvilágot egy olyan elmélettel kapcsolatban, amely a legtöbb betegség gyökerét testi szinten a test kémiai egyensúlyának megbomlásában látja, és ennek helyreállításával igyekszik kulcsot adni az egészséghez.

Dr. Robert O. Young amerikai mikrobiológus kutató az emberi testet alkotó sejtek mûködésének megismerését tûzte ki célul, és mintegy huszonöt évnyi kutatómunkával kidolgozott egy olyan elméletet, amely alapjaiban más megvilágításba helyezi az egészség és a betegség kérdését.

Dr. Young elméletét Új Biológiának nevezte el. Ennek ismertetésében részletesen kifejti, hogy a szervezetünk kémiai egyensúlya, ezen belül is elsõsorban a sav-bázis, vagy más néven sav-lúg egyensúly meghatározó szerepet játszik abban, hogy egy emberi test egészséges, vagy beteg. Természetesen ennek az egyensúlynak a megléte vagy hiánya közvetlen összefüggésben van a táplálkozásunkkal. Dr. Young szerint, amennyiben ezt az egyensúlyt helyreállítjuk, a testünk képes lesz meggyógyítani saját magát, és ezt meg is teszi.

Dr. Young munkássága többek között abban is egyedülálló, hogy nem csak a probléma felvázolásáig jutott el, hanem komplex megoldást is kidolgozott arra, hogy ezt a problémát hogyan lehet orvosolni. Az általa létrehozott lúgosító készítmények képesek visszaállítani szervezetünk sav-bázis egyensúlyát, s ezáltal hozzájárulni a test öngyógyító folyamataihoz.

Érdemes megismerni, kipróbálni mindenkinek, akár megõrizni, akár helyreállítani szeretné testi egyensúlyát.


Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy részletes információt, tájékoztatást nyújtsunk mindazoknak, akik számára fontos a saját és környezetük egészsége. Szeretnénk segítséget nyújtani mindenki számára, aki szeretné megváltoztatni étrendjét, elkerülve ezáltal szervezetének elsavasodását. Ebben nyújtanak segítséget számunkra a lúgosító ételek és a víz. Egészségünk fennmaradásának titka rendkívül egyszerű. Csupán étrendünk megváltoztatásával, ezen lúgosító élelmiszerek fogyasztásával megakadályozhatjuk egészségünk leromlását, testünk megtalálja az optimálist testsúlyt, elkerüljük a fáradékonyságot, rengeteg energiára teszünk szert.

Egyre többet olvashatunk arról, hogy a testünk elsavasodása mennyi egészségügyi probléma forrása lehet, hogy a lúgos ételek mennyi pusztítást végesznek szervezetünkben. Honlapunkon Önök elé tárjuk Dr. Robert O. Young amerikai sejtbiológus savasodással kapcsolatos kutatásainak eredményét, melyben bemutatja hogyan betegszenek meg sejtjeink lépésrõl-lépésre, hogyan alakulnak ki ismert betegségeink, valamint megmutatja a megoldást amellyel könnyedén kerülhetjük el az elsavasodást, és megnyitjuk a test öngyógyító folyamatához vezetõ utat.


Designed and hosted by PortDesign.